Bershka hlačama koje se odlično prodaju najavljuje proljeće

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 06.02.2023.

0

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Cargo hlače ravnog kroja na vrhu su liste najprodavanijih Bershkinih komada u veljači, a najviše se traže u bijeloj i kaki zelenoj boji

Okovani smo minusima, ali proljeće samo što nije. Ne znamo kad će nam doći klimatološki, ali znamo da nas od njega kalendarski dijeli još oko mjesec i pol dana. A popularni brendovi u svojim su trgovinama u veljači sve podredili proljetnim trendovima i hitovima, pa se i ovih dana najviše traže komadi koji će biti konstituenti divnih proljetnijh kombinacije koje ćemo uskoro gledati i na zagrebačkoj špici.

U Bershki se u veljači 2023. najbolje prodaju jedne ležerne i nosive hlače, tražene su u nekoliko boja. Najbolje se prodaju u bijelom izdanju, ali dobro idu i u kaki zelenoj boji. I to nam govori dosta o paleti boja koja će vladati od ožujka pa nadalje.

Riječ je o podesivim cargo hlačama ravnog kroja s bočnim džepovima koje će biti neprikosnovene prilikom slaganja svih dnevnih outfita. Za njih treba izdvojiti korektnih 25,99 eura (195,82 kn); zbilja dobra investicija u više nego zahvalan komad za prijelazni period i proljetni dio godine!

Bershka

Bershka

Biste li ih i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAhlačeženske hlačeBershkacargo hlače
Povezano