Bershka: 15 must-have komada za proljeće 2016.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 27.01.2016.

460

Spremni za novu dozu balonera, kožnih i pilotskih jaknica, traper košulja? Ako je odgovor potvrdan, spremni ste i za proljeće!

Proljetno sunce obasjalo je i Bershkine (stvarne i virtualne) izloge. Istina, još uvijek sramežljivo, ali sasvim dovoljno da "namirišemo" glavne trendovske smjernice nadolazeće sezone. Ovaj put fokusirat ćemo se na komade za onaj prvi, nepredvidljivi dio proljeća, idealan za nešto laganije jakne, uz tek nekoliko slatkih krpica (topovi i kratke hlačice) koje stižu kao prethodnica ljeta.

Na listi must-have komada za proljeće 2016. jednu od izdvojenih pozicija drži veličanstveni, bezvremenski - baloner! Bershka ga nudi u nekoliko varijacija i boja, a na vama je da odaberete svog favorita. Ako držite do sebe, ovog proljeća bar jedan baloner morate imati u svom ormaru!

Kožne i pilotske jakne i u novoj će proljetnoj seoni biti vruća roba, baš kao i poderane traperice, traper košulje, denim haljine s resicama te etno printevi.

Bershka je dosljedna sebi, pa tako veliki plus ide prilično korektnim i realniom cijenama koje se u ovom slučaju kreću od 99 do 399 kuna. 15 proljetnih hitova pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAbaloneriBershkakožne jaknetraper košulježenske jaknetrapericejakne s resicamablejzeri
Povezano