Berlinski zvuk ovog petka osvaja Peti Kupe

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.09.2022.

0

Vale Budino

Vale Budino

Stižu Vale Budino, jedna od najuzbudljivijih DJ-ica na tamošnjoj sceni i Longhair, novi projekt hrvatskog producenta Marka Pelaića

Peti Kupe bit će ovog petka okupan berlinskim zvukom. Na Imogen Label Night stiže Vale Budino, jedna od trenutačno najuzbudljivijih DJ-ica na tamošnjoj sceni. Iako u pomalo mračnom ritmu, ova Talijanka s berlinskom adresom opsjednuta je afro i italo zvukom, funkom, new waveom i discom. U kratkom vremenu etablirala se kao jedna od novih talijanskih DJ-ica, a njezin glazbeni ukus i iznimna vještina miksanja osigurali su joj rezidenciju za renomirani klupski koncept CockTail D’Amore. Njezina impresivna kolekcija ploča dokazuje da Budino svaki slobodni trenutak troši na potragu za novom glazbom koja će se urezati u pamćenje klabera.

Uz talijansku majstoricu iste večeri slušamo napokon i Longhair, novi projekt Marka Pelaića, poznatog i kao Homeboy. Već odavno pozicioniran u Berlinu, Marko i s ovim projektom nastavlja s izdanjima za prestižne etikete kao što su Permanent Vacation, Love On The Rocks i Bordello A Parigi. U Peti Kupe dolazi sa svojim novim zvukom kojeg opisuje kao disco s psy-trance touchem.

Ilija Rudman i Antonio Zuza na ovaj način donose uzbudljive novitete na Imogenovu večer kojoj će i sami dati obol svojom svirkom.

Longhair

Longhair

Ulaznice su dostupne putem ove poveznice.


VIŠE O TEMAMAPeti kupekoncerti u ZagrebuVale BudinoLonghair
Povezano