Berlinska techno legenda Freddy K u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.09.2022.

0

Freddy K. Foto: Peti Kupe

Freddy K. Foto: Peti Kupe

Kao gost Zag/Rave partyja iz Berlina dolazi techno legenda Freddy K. Pariški majstor housea Aleqs Notal otvara novu sezonu CYCLE partyja.

Peti Kupe ovog vikenda nudi sjajnu zabavu za ljubitelje najpopularnijih žanrova elektroničke glazbe. Punokrvni techno party donosi u petak, 30. rujna kolektiv Zag/Rave. Sa svojom devijantnom selekcijom iz Berlina dolazi Freddy K, kojeg zbog potpune predanosti žanru zovu i techno aktivistom. Freddy vodi aktivističku kampanju s plesnog podija, zagovara vinil i mlade talente te jača scenu iz sjene. Poznat je po devijantnim odabirima i maratonskim DJ setovima, a posebno po zatvaranjima Berghaina. Jer, kako sam kaže, posljednjih 20 minuta su najbitnije.

Uz njega nastupa Phrasal, mladi i perspektivni DJ iz Osijeka čije setove definiraju melodični i transcendentalni zvukovi pod utjecajem brzog i groove ritma. Sve će začiniti rezident Zag/rave partyja Miro Von Berlin koji u posljednje vrijeme svojim setovima punim raznih podžanrova techna brusi svoje vještine u poznatim berlinskim klubovima kao što su RSO, about blank, Aeden i Anomalie.

Već u subotu, 1. listopada klub zauzima kolektiv CYCLE s novim konceptom svojih partyja na kojem će predstavljati najbolje s europske i svjetske scene. Prvi gost je Aleqs Notal, pariški DJ s 20 godina iskustva i vrhunskim izdanjima na nekima od najboljih labelova. Njegovi live setovi i podcasti nepogrešivo daju uvid u utjecaje koje jasno prenosi na svoju produkciju. Notal voli opskurne deep house dragulje, house klasike prošarane organskim i živim perkusijama i deep Detroit techno pločama.

Foto: Peti Kupe

Foto: Peti Kupe

Beskompromisan i energičan set prezentirat će ove subote i u Petom Kupeu gdje će mu se pridružiti i kuratori CYCLE partyja Jan Kinčl i Matija Duić te mladi DJ Lovro Baletić.

Ulaznice za događanja u Petom Kupeu dostupne su na entrio.hr.


VIŠE O TEMAMAFreddy KPeti kupetechnoAleqs Notal
Povezano