Benettonove mirisne vijesti: Let's Love i Let's Move

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.10.2012.

1

Let's Love by United Colors of Benetton

Let's Love by United Colors of Benetton

Benettonovi parfemi 'Let's Love' i 'Let's Move' ekskluzivno stižu u dm-ove trgovine

United Colors of Benetton predstavlja Let's Love, savršen miris za mladu ženu koja još vjeruje u romantiku. Ona traži onu jedinstvenu iskru, onaj je ne sais quoi od kojeg će zatreperiti njeno srce. Bezbrižna i drska, ona želi otkriti onaj jedinstveni osjećaj, onaj koji osjećaš samo kada se zaljubljuješ.

Glavna inspiracija za ovaj cvjetno-voćni miris su cvjetovi strasti. U vršnoj noti ananas i bambus nagovješćuju okruženje ljubavi. U srednjoj noti jasmin i đurđica uvode nas u vatrenost parfema dok baza od mošusa, cedra i kašmira zatvara taj temperamentan parfem.

Let's Move

Let's Move

Benetton paralelno predstavlja i Let's move, savršen miris za modernog i urbanog mladog čovjeka u pokretu. Poletan, sportski i samopouzdan, onaj koji uvijek juri za slijedećim uzbuđenjem u životu. On odbija monotonost i komfornost svakodnevnog života i uvijek želi živjeti život do kraja i bez ograničenja. Njegov najveći san: zabaviti se, pomaknuti granice i izumiti zavođenje iznova. On treba parfem po mjeri i to onaj koji se može mjeriti s njim. Ovaj začinski parfem je dizajniran za dinamičnog mladog muškarca koji je uvijek u pokretu, ovisan o sportu. Citrusna mješavina vršnih nota otpušta energiju, začinjenu crnim paprom koji pojačava miris. Aromatične srednje note ojačane su muškošću cedrovine. Bazna notu odiše toplinom ambre koja svojom posebnošću i senzualnošću ostavlja nezaboravan dojam.


VIŠE O TEMAMAUnited Colors of Benettoncvjetni mirisivoćni mirisiženski parfemidmmuški parfemi
Povezano