Belle De Sisley Shanghai: Make-up za jesen/zimu 2012/2013.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.11.2012.

14

Sisley

Sisley

Sieleyjeva kolekcija Belle De Shangai inspirirana je Kinom i Dalekim istokom 20-ih godina prošlog stoljeća

Nova kolekcija make-upa marke Sisley svojevrsna je pozivnica na senzualnost, zavođenje, prepuštanje... Ženstvenost inspirirana misterijom i profinjenošću Istoka.

Dobrodošli u Šangaj početkom '20-og stoljeća gdje ženstvenost potpuno oslobađa! Ženstvenost koja se vidi na usnama oslikanim vatrenocrvenom bojom koja pršti samouvjerenom sofisticiranošću i nježnom ružičastom ostavljajući dojam svježeg i prirodno sjajnog osmijeha. Oči na kojima tinjaju tople nijanse, intenzivne oboje, prikladno iscrtane, ali uvijek dramatično izdužene. Ten gladak i besprijekoran, a lice strukturirano i uljepšano mekim, roza rumenilom.

Ten - Instant Perfect

Tajna savršenog tena skrivena je u ovom proizvodu koji izvandredno korigira nesavršenosti lica, apsorbira višak sebuma, smanjuje sjaj, briše proširene pore i pročišćava teksturu kože. Čarobni proizvod koji se može primijeniti prije ili nakon podloge odmah trasnformira izgled kože čineći ga ljepšim.

New Phyto-blush Eclat - za užarene jagodice

Prirodno mekano rumenilo koje se nanosi laganim dodirom reflektirajući svijetlo i oblikujući obrise jagodične kosti. Čista boja, neusporediva glatkoća i trajni sjaj. Pinky Berry treptavi rozi sklad za svjež ten s dozom boje.

Oči - Phyto-ombres Eclat - atmosfera Šangajskih zadimljenih salona

Ultramekan i lako nanošljiv prah za kreiranje nesmotrene zadimljene harmonije inspirirane Azijskim 'boudoirom' BOUDOIRS 1930-ih godina.

Make-up by Sisley

Make-up by Sisley

Burgundy: Smeđa nijansa pomiješana s bojom šljive i dubokim senzualno prigušenim tonovima.

Ultra violet: Intenzivna nesputana boja za smoky look, bez crne.

Sorbet: Nježna, univerzalna boja koja ističe oči i daje im meku sježinu.

Copper touch: Dodir toplog prelijevajućeg svjetla.

Usne - New Phyto-lip Gloss

Novo sjajilo za usne Phyto-Lip osigurava sofisticiranu, oslobođenu ljepotu i pruža maksimalan sjaj. Ističe i daje punoću usnama, također ih hidratizira, daje mekoću i štiti zahvaljujući nježnim, prirodnim aktivnim sastojcima.

Rouge: za blistavo ženstvene i zavodljive sjajne usne.

Beige rose: za svjež i prirodan izgled, za usne s više sjaja i svježine.

Kozmetički proizvodi prestižne francuske kuće Sisley, kao i razni beauty tretmani dostupni su u Sisley Studiju, u Praškoj 6, u Zagrebu.


VIŠE O TEMAMASisleysjajilo za usneruž za usnerumenilosjenilo za očiSisley Studio




Povezano