Bečki bal 26. listopada u Opatiji

Piše: CroModa, Zagreb, Opatija
Objavljeno 25.10.2013.

0

Bečki bal

Bečki bal

Grad Opatija, jedna od najelitnijih hrvatskih turističkih destinacija, i ove će godine 26. listopada biti mjestom održavanja glamuroznog Bečkog bala

Bal će se već  tradicionalno održati pod pokroviteljstvom gradova Beča i Opatije, a sredstva prikupljena od prodaje ulaznica kao i svake godine odlaze u humanitarne svrhe.
Svoju nazočnost na balu su najavili mnogobrojni čelni ljudi bečkog gradskog poglavarstva, među kojima se nalazi i dogradonačelnica grada Beča, Renate Brauner te Austrijska veleposlanica u Hrvatskoj, Andrea Ikić-Böhm.
Goste bala zabavljat će renomirani orkestar Original Wiener Strauss Capelle, a u pravi balski ugođaj uzvanike će uvesti plesači plesne škole Kraml iz Beča.

Sudjelovanjem na ovom balu doživjet ćete šarm Opatije i čarobnog Bečkog bala, ali i donirati svoja sredstva onima kojima je to najpotrebnije. Cijena ulaznica za bal iznosi 350 kuna, a prihod od njihove prodaje namijenjen je domu za nezbrinutu djecu iz Lovrana. Posjetitelje pored zvuka valcera i bečkih specijaliteta očekuje i vatromet uz šampanjac, izvlačenje tombole te degustacija bečkih vina.

Svi posjetitelji Opatije se u okviru "Bečkog tjedna", koji se održava od 20. do 27. rujna, mogu upoznati i s kulinarskom stranom austrijske metropole. Program Bečkog tjedna obuhvaća naime i tjedne bečke kuhinje i slastica u restoranima poznatih opatijskih hotela.

Više o samom programu Bečkog tjedna koji obuhvaća i niz drugih manifestacija potražite na www.beckitjedan.net.

VIŠE O TEMAMABečki balBečki tjedanOriginal Wiener Strauss CapelleAndrea Ikić-BöhmRenate Brauner

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se