Ovo su najbolji beauty trikovi i hintovi za jesen 2019.

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 09.08.2019.

0

Ilustracija | Foto: Avon

Ilustracija | Foto: Avon

Pripremite svoje tijelo za novu sezonu i niže temperature uz pomoć ovih pet jednostavnih trikova!

Nova sezona nam je svakim danom sve bliže, a s njom nam stiže i pravo vrijeme da pripremimo sebe i svoje tijelo za sve niže temperature. Za vas smo izdvojili pet jednostavnih trikova koji će vam pomoći da vaša koža i kosa ostanu sjajne i njegovane tijekom cijele jeseni i zime, stoga obavezno nastavite čitati!

1. Piling

Kako biste zaštitili svoju kožu od isušivanja i gubljenja sjaja, poslužite se pilinzima barem dva puta tjedno. Oni će ukloniti mrtve stanice kože i omogućiti joj da lakše upija hidratantne kreme kojima se inače koristite. Piling možete napraviti sami, kod kuće, od namirnica kao što su šećer ili kava, no uvijek možete investirati i kupiti ga u drogeriji!

2. Hidratacija

Kvalitetna hidratantna krema glavno je oružje vaše kože koje će ju štiti od štetnih elemenata poput hladnoće i niskih temperatura. Izbjegavajte proizvode koji sadrže alkohol, ndući da oni mogu naštetiti vašoj koži. Ne preskačite večernju beauty rutinu, prije odlaska na spavanje!

3. Njega kose

Vaša kosa također može patiti kada stignu niske temperature i biti podložna lomljenju, suhoći te gubljenju sjaja. Kako biste to spriječili, poslužite se hidratantnom maskom za kosu i regeneratorom, te izbjegavajte često korištenje pegle za kosu, fena i izlaganju viskokim temperaturama.

4. Njega ruku

Isušena koža ruku česta je posljedica niskih jesenskih i zimskih temperatura, stoga ih nikako nemojte zanemariti. Njegujte svoje dlanove hidratantnim kremama i preparatima kako bi uvijek ostale meke i nježne na dodir!

5. Ne zaboravljajte kožu vrata i niže

Mnoge žene ulažu puno truda i vremena u njegu kože lica, no vrlo često zaboravljaju kožu od vrata na dalje. Iako su posljedice manje vidljive nego na licu, vrlo je važno brinuti se o koži općenito jer i ona može patiti. Investirajte u kvalitetan losion za tijelo kako bi vaša koža ostala zdrava i hidratizirana!


VIŠE O TEMAMABeautynjega kosenjega koženjega tijela
Povezano