Beauty trendovi za 2020 godinu: IN su blistav sjaj i upečatljive linije

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.01.2020.

0

Foto: Avon

Foto: Avon

Malo više zlatnog sjaja uz Avonove legendarne olovke za oči i kremasto tekuće mark. Show and Glow sjenilo osigurat će i jače linije i večernji trendy look

Ima nešto u svjetlucavom i sjajnom makeupu koji vrišti ljeto, a zapravo je jedan od TOP makeup trendova ove zime!
Svjetlucave oči, blistava koža lica, izražajne pjegice… Ne moramo i biti sjajne i osjećati se sjajno samo u toplom dijelu godine, svjetlucavo je zapravo savršeno za dobar početak.
Blistava šminka omogućuje cjelodnevno eksperimentiranje: kako je baza boje zapravo u svjetlucavom efektu možete si dozvoliti potpun dnevni makeup lica, a da ne pretjerate. Nježnije nijanse omogućit će vam savršen izgled za svaki poslovni poduhvat, blistav look povećat će i dozu vaše samouvjerenosti te nećete skidati osmijeh s lica.

Foto: Avon

Foto: Avon

Malo više zlatnog sjaja uz Avonove legendarne olovke za oči i kremasto tekuće mark. Show and Glow sjenilo osigurat će i jače linije i večernji trendy look. Sjajilo na usnama s holografskim efektom upotpunjeno blistavim pjegicama... i spremne ste zablistati.
 
Avon mark Show & Glow

Avon mark Show & Glow

Uživajte u mnogobrojnim mogućnostima i dozvolite si vrući makeup trend 2020.: stvarno blistav sjaj i upečatljive linije.

VIŠE O TEMAMAAvonAvon mark Show and Glowolovke za očisjenilo za oči
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se