Beach party budućnosti u Milni na otoku Braču

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.07.2022.

0

Foto: Vanillaz/Olife

Foto: Vanillaz/Olife

Tijekom večeri, posjetitelji će imati jedinstvenu priliku uživati u plesnom podiju hibridne realnosti uz bazen, te će glazbu moći doživjeti s virtualnim headsetom

Ljetni mjeseci idealni su za opuštanje na najljepšim domaćim plažama, uživanje u omiljenim ljetnim koktelima, odlaske na glazbene festivale i zabave u beach barovima uz bajkoviti zalazak sunca. Budući da sezona vrvi od brojnih događaja koji privlače strane i domaće turiste, klupska scena nudi nova i nezaboravna iskustva. Jedno od takvih je i Future Triends: Where Music Meets Web 3, koji će se održati 4. kolovoza u mjestu Milna na otoku Braču.

Koncept je osmišljen u partnerstvu s najpoznatijim hrvatskim DJ dvojcem Vanillaz, svježe pristiglim s turneje u Vijetnamu, koji će rasplesati posjetitelje uz zalazak sunca u Olife beach clubu. Nudeći večer elektroničke glazbe, umjetnosti i eskapizma na otoku Braču, Future Triends odvodi opušteni dalmatinski način života u budućnost.

Tijekom večeri, posjetitelji će imati jedinstvenu priliku uživati u plesnom podiju hibridne realnosti uz bazen, te će glazbu moći doživjeti s virtualnim headsetom koji će ih transportirati u novi iskustveni svijet. Glazbeni program započet će u 18 sati na plaži, a zatim se zabava seli uz bazen i DJ gosta iznenađenja. Nakon toga, pult će preuzeti DJ dvojac Vanillaz koji će atmosferu zagrijati do vrenja, kao što su se uvjerili svi prošlogodišnji posjetitelji njihovih Vanguard Session Rooftop događaja.

Foto: Vanillaz/Olife

Foto: Vanillaz/Olife

Događaj je organiziran u partnerstvu s novom aplikacijom Triend, prozvanom 'anti Tripadvisor’, čiji osnivači pozivaju da se u 18 sati pridružite otvorenom druženju i istraživanju Web3 kroz networking kako bi predstavili svoj projekt. Istovremeno, svi zainteresirani će moći razgledati izložbu moderne umjetnosti koju će postaviti Endemic, prva društvena mreža fokusirana na NFT tržište s bazom u Splitu. Ovaj dio događaja je besplatan, ali potrebno je osigurati mjesto putem Entria. Dio će se odvijati na online metaverse afterparty platformi za fanove Vanillaza, što će omogućiti Rove Metaverse. Tim putem, publika širom svijeta će se moći pridružiti kako bi upoznali dvojac i virtualno prisustvovali događaju.

Cijena ulaznica je 100 kn u pretprodaji, 250 kn u paketu s uključenim privatnim transferom brodom, a 150 kn na dan događaja. Ulaznice su dostupne na web shopu Entrio.


VIŠE O TEMAMAMilnaBračhrvatski turizamOlife beach clubDJ Vanillaz
Povezano