Be more human: Reebok želi promijeniti percepciju o fitnessu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.03.2016.

75

Globalno popularni fitness brand Reebok izašao je u javnost s novim izazovom za cijeli svijet – 'Be more human'

Riječ je o potpuno novoj integriranoj marketinškoj kampanji kojoj je svrha promijeniti ljudsku percepciju o fitnessu. "Be more human" više je od običnog claima ili kampanje, to je ljudska težnja za ostvarenjem vlastitog maksimalnog potencijala.
Reebok "Delta" simbol je brenda koji predstavlja osnovnu misiju – tri stranice Delte simboliziraju fizičke, mentalne i društvene promjene koje se razvijaju u skladu s fitness lifestyleom.
"Be more human" kampanja veliča i podupire trud svakog sportaša koji svakodnevno prakticira intenzivan fitness lifestyle. Takav fitness nije samo fizička aktivnost kojom bi se ojačalo tijelo nego postalo snažnijom i boljom osobom. Bilo da je riječ o sudjelovanju u Reebok Spartan utrci, ili rušenju vlastitih rekorda u CrossFitu, znojenju u Les Mills Bodycombat grupi ili sparringu, intenzivan fitness ima moć transformirati život, izoštriti um, ojačati međuljudske odnose i osloboditi puni ljudski potencijal svakog pojedinca.

Reebok snažno vjeruje u testiranje vlastitih granica, u moć pojedinca da transformira samog sebe, fizički, psihički – izjavio je Matt O’Toole, Reebokov globalni direktor.

Kampanju prati i produkcijski atraktivan kratki film "Freak Show", dostupan na www.reebok.hr/bemorehuman, koji objašnjava kako je fitness lifestyle često neshvaćen zbog svojih intenzivnih i zahtjevnih metoda. “Freak Show” je priznanje svim onima koji su odlučili postati više od samih sebe i to upravo kroz fitness. Hrabar i kinematičan, "Freak Show" na dojmljiv način vjerno prikazuje sportaše na njihovom putu kako postaju bolja verzija sebe te doista žive “be more human” moto, suočavajući se s različitim fitness izazovima koji ih pretvaraju u bolje vođe, bolje roditelje i sposobnije ljude. Pod režiserskom palicom AG Rojasa u suradnji s Venables Bell i partnerima, jednominutni TV spot informira o prednostima predanog fitness života i to kroz živote običnih ljudi – mlade majke koja daje sve od sebe na Les Mills Bodycombat treningu ili vatrogasca koji, zahvaljujući svojoj mentalnoj snazi stečenoj tijekom noćnog trčanja, lakše obavlja svoj vrlo zahtjevan posao.

VIŠE O TEMAMAReeboksportska odjećatajicesportski stilsportske tajicevježbanjeMatt OToole
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se