Batiste i CroModa poklanjaju vam 3 šampona za suho pranje kose

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.05.2015.

162

Batiste

Kako u 5 minuta napraviti trendy frizuru i kakve će se frizure nositi ovog ljeta saznajte na drugom 'Try It Dry' hair showu

Batiste

Poznati britanski brand Batiste poziva na drugi "Try It Dry" hair show koji će se od 22. do 24.05.2015. održavati u WESTGATE Shopping Cityju, u drogeriji BIPA.

Na modelima različitog tipa i boje kose profesionalna stilistica će svakodnevno od 17 do 21 sat demonstrirati kako u samo 5 minuta nečistu kosu transformirati u atraktivnu modernu frizuru. Ovom prilikom i same posjetiteljice dobit će mogućnost da im kosa zasja u punom sjaju i poprimi drugačiju formu i puni volumen, dovoljno je u BIPA drogeriji kupiti jedan primjerak Batiste šampona za suho pranje. Osim nove frizure kupci Batiste-a tijekom "Try It Dry" showa na poklon će dobiti i 50 ml šampona za suho pranje.

Batiste profesionalci - XXL, Blush, Dark & Deep Brown i Cherry pokazat će kako kosa u svakoj prilici može izgledati lijepo, bez nužnog odlaska frizeru. Na drugom "Try It Dry" hair showu zainteresiranima će također biti predstavljeni noviteti i svjetski trendovi u uređivanju kose, a stilistica će posjetiteljima biti na raspolaganju sa savjetima za zdravu i lijepu kosu.

Kosa je dodatak koji se nosi svaki dan, stoga je preporučljivo da se o njoj brinemo i učinimo ju što ljepšom, poručuju iz Batistea. Posjetite drugi "Try It Dry" hair showu uljepšajte svoju kosu i saznajte zašto je baš Batiste na mnogim svjetskim listama top proizvoda za njegu kose proglašen "must have" artiklom za uljepšavanje kose.

Svi Batiste šamponi za suho pranje do 31.05.2015. bit će povoljniji 25% u svim drogerijama BIPA-e.

Batiste i CroModa nagrađuju

Batiste čitateljicama CroMode poklanja 3 šampona za suho pranje kose.

Dobitnice: Najbrže su bile Tea Kemešić (Osijek), Draga Kolarić (Zagreb) i Branka Pečurica (Umag). Nagrade stižu poštom. Dobitnicama čestitamo, a svima ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju!


VIŠE O TEMAMABatistešamponi za kosušamponi za suho pranjenagradna igra
Povezano