Basket tour na zagrebačkim ulicama

Piše: CroModa.com
Objavljeno 21.06.2009.

0

Basket tour '09 powered by Adidas

Basket tour '09 powered by Adidas

Basket tour '09 powered by Adidas ‘zapalio’ je ulice Zagreba. Naime, jučer je održana treća u nizu street basketball utakmica u kojoj su imali prilike sudjelovati svi uzrasti, od juniora do seniora. A oni najbolji pokazali su kako treba zaigrati i popeti se na pobjedničko postolje. Mladi igrači pokazali su pravi entuzijazam i borbenost, a vjerujemo kako su povod tome bile i atraktivne Adidasove nagrade koje očekuju pobjednike svakog gradskog turnira, ali i finala u Opatiji. Kako će ljeto odmicati Basket tour '09 će posjetiti hrvatske ‘morske’ gradove, a veliko finale održati će se 22. kolovoza na završnom turniru Opatija MASTERS gdje ćemo saznati koje su ekipe bile najbolje. Adidas, kao svjetski poznati sportski brend, bio je i ovaj put prisutan kako bi podržao mlade košarkaške i entuzijaste te predstavio svojim korisnicima krajnji domet u košarkaškoj opremi – tenisice Creator i Commander. Creator i Commander nove su zvijezde Adidasovog košarkaškog tima, a onima koji ih ponosno nose pružaju sve blagodati moderne tehnologije kako bi igračima – profesionalcima, ali i rekreativcima pružili maksimalnu udobnost i fleksibilnost stopala prilikom skokova i trčanja tijekom utakmice. Prave performanse ovih tenisica dolaze do izražaja prilikom odraza za postizanje koševa. U liniji Creator adidas je upotrijebio i svoju novu tehnologiju izrade tenisica ForMotion koja igračima omogućuje savršeno prijanjanje noge uz tenisicu te time lakše podnošenje pritiska na stopalo prilikom igre. Linija Commander ima bounce tehnologiju koja igračima prilikom nošenja daje osjećaj poletnosti uz udobnost jer prijenosnici unutar bounce ćelija omogućavaju maksimalan povratak energije. Adidas je u segmentu košarkaške obuće i opreme u samom vrhu, a to dokazuje i sponzorstvo NBA lige na koje su u Adidasu osobito ponosni.

Basket tour '09 powered by Adidas ‘zapalio’ je ulice Zagreba. Naime, jučer je održana treća u nizu street basketball utakmica u kojoj su imali prilike sudjelovati svi uzrasti, od juniora do seniora. A oni najbolji pokazali su kako treba zaigrati i popeti se na pobjedničko postolje. Mladi igrači pokazali su pravi entuzijazam i borbenost, a možda su povod tome bile i atraktivne Adidasove nagrade koje očekuju pobjednike svakog gradskog turnira, ali i finala u Opatiji. 

Basket tour '09 powered by Adidas

Basket tour '09 powered by Adidas

Kako će ljeto odmicati Basket tour '09 će posjetiti hrvatske ‘morske’ gradove, a veliko finale održati će se 22. kolovoza na završnom turniru Opatija MASTERS gdje ćemo saznati koje su ekipe bile najbolje. 

Adidas, kao svjetski poznati sportski brend, bio je i ovaj put prisutan kako bi podržao mlade košarkaške i entuzijaste te predstavio svojim korisnicima krajnji domet u košarkaškoj opremi – tenisice Creator i Commander.

Creator i Commander nove su zvijezde Adidasovog košarkaškog tima, a onima koji ih ponosno nose pružaju sve blagodati moderne tehnologije kako bi igračima – profesionalcima, ali i rekreativcima pružili maksimalnu udobnost i fleksibilnost stopala prilikom skokova i trčanja tijekom utakmice. Prave performanse ovih tenisica dolaze do izražaja prilikom odraza za postizanje koševa.  

U liniji Creator adidas je upotrijebio i svoju novu tehnologiju izrade tenisica ForMotion koja igračima omogućuje savršeno prijanjanje noge uz tenisicu te time lakše podnošenje pritiska na stopalo prilikom igre.

Linija Commander ima bounce tehnologiju koja igračima prilikom nošenja daje osjećaj poletnosti uz udobnost jer prijenosnici unutar bounce ćelija omogućavaju maksimalan povratak energije. 

Adidas je u segmentu košarkaške obuće i opreme u samom vrhu, a to dokazuje i sponzorstvo NBA lige na koje su u Adidasu osobito ponosni.


Povezano