Barbie stiže u kina, pogledajte finalni trailer

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.05.2023.

0

Foto: Blitz

Foto: Blitz

S Gretom Gerwig kao redateljicom i Margot Robbie u ulozi Barbie, u kinima nas od 20. srpnja čeka jedan od najzanimljivijih filmova godine

Ako volite Barbie, ovo je film za vas. Ako mrzite Barbie, ovo je film za vas. Finalni trailer za najzabavniji film ljeta BARBIE je konačno online i pokazuje njen ružičasti svijet kao nikad dosad.

S Gretom Gerwig kao redateljicom i Margot Robbie u ulozi Barbie, čeka nas jedan od najzanimljivijih filmova godine! BARBIE stiže u kina diljem Hrvatske 20. srpnja u distribuciji Blitza.

Barbie (Margot Robbie) živi u svom Barbie svijetu plastičnih kućica i automobila, isklesanih trbušnjaka i podignutih stopala kada se počinje suočavati s čudnim problemima. Odjednom teče hladna voda u tušu, misli prolaznosti i najgore od svega – ravna stopala.

Kako bi otkrila tajnu svoga svemira mora otputovati u stvarni svijet, a Ken (Ryan Gosling) joj se pridružuje. U stvarnom svijetu kreće šarena potjera gdje Barbie mora bježati od Mattela koji ju pokušava vratiti u Barbie kutiju.Redateljica filma BARBIE je Greta Gerwig, scenarij je napisala zajedno s Noahom Baumbachom. Film se temelji na Mattelovom liku Barbie. Producenti filma su David Heyman, Margot Robbie, Tom Ackerley i Robbie Brenner. Michael Sharp, Josey McNamara, Ynon Kreiz, Courtenay Valenti, Toby Emmerich i Cate Adams su izvršni producenti.


VIŠE O TEMAMAfilmoviMargot RobbieBarbie
Povezano