Baloneri se vraćaju, a ovaj model iz Manga je najtraženiji

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 30.08.2022.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Pamučni baloner u bež izdanju modni je klasik teške kategorije, prijelazni periodi praktično su nezamislivi bez njega, a jedan hit model čeka vas u Mangovim trgovinama

Polako ulazimo u takozvani prijelazni period, dio godine u kojem se isprepleću ljetni i jesenski komadi, ali koji traži i neke specijalizirane kreacije. Ako je nešto modni simbol kišnog i promjenjivog uvoda u jesen, onda je to svakako njegovo veličanstvo - baloner! Vjerujemo da svaka žena koja bar malo drži do mode u ormaru ima jedan primjerak, investicija je to koja se isplati, a mi smo jedno izvrsno rješenje pronašli na policama Manga.
Mango

Mango

Baloner je proteklih godina evoluirao u različitim smjerovima, no ipak je i dalje najtraženiji u onom svom klasičnom, prepoznatljivom izdanju koje ga je i proslavilo. Govorimo o neprikosnovenom bež baloneru, klasiku bez konkurencije, komadu koji u prijelaznim periodima jednostavno morate imati negdje pri ruci.
Foto: Mango

Foto: Mango

A na visoku poziciju Mangove liste najprodavanijih komada na prijelazu iz kolovoza u rujan 'uskočio' je jedan fenomenalan baloner, baš onakav kakav i treba biti, čisti modni klasik! Klasični pamučni baloner u bež izdanju dio je 'Committed' kolekcije i napravljen je od vodoodbojne tehničke tkanine. U znaku je ravnog ukrižanog medium dizajna, ovratnika s reverima i prilagodljivog remena, a dostupan je i u plus-size veličinama.

Mango

Mango

Ponavljamo - veliki modni klasik koji će u narednom periodu dobro doći!

Foto: Mango

Foto: Mango

Cijena? 599,90 kuna.

VIŠE O TEMAMAbaloneriMangobež baloneri
Povezano