Baloner koji svi žele trenutno je na sniženju

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 12.10.2020.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Listopad je naprosto nezamisliv bez dobrog balonera, a jedan od najpopularnijih modela sezone čeka vas na policama high-street branda Mango

Listopad je dobrim dijelom u znaku kiša i promjenjivog vremena, a jedan od komada bez kojih ne možemo zamisliti ovaj mjesec svakako je - baloner! Ovaj veličanstveni komad na glasu je kao klasik koji uvijek (bar kada je riječ o proljeću i jeseni) morate imati u ormaru, ali to ne znači da ste "osuđeni" isključivo na bež klasiku.
Baloneri su evoluirali, posljednjih sezona stižu nam u različitim bojama i varijacijama, a ove jeseni jedan od najpopularnijih modela čeka vas na policama Manga. Popularni high-street brand mnoge je osvojio trendovskim balonerom u vojničkoj, kaki nijansi zelene boje.
Ovaj komad na prvom je mjestu Mangove liste bestselera u listopadu, baš svi ga žele, a dobra vijest je i da mu je cijena s inicijalnih 699,90 pala na kudikamo ugodnijih 499,90 kuna.

Mango

Mango

Sviđa li se i vama?

VIŠE O TEMAMAkaputiMangobaloneri
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se