Balenciaga x Crocs? Toliko ružne da ih je teško vidjeti i na fotkama!

Piše: A.A., Zagreb, Pariz
Objavljeno 03.10.2017.

1

Balenciaga x Crocs

Balenciaga x Crocs

Balenciaga je plodove suradnje s Crocsom predstavila na reviji za proljeće/ljeto 2018., u okviru prestižnog Paris Fashion Weeka

Crocsice, obuća za koju vrijedi ono pravilo da ih možete voljeti ili mrziti (trećeg u u ovom slučaju jednostavno nema!), zakoračile su u svijet visoke mode zahvaljujući Balenciagi. Kolaboraciju u koju nitko nije vjerovao sve do posljednje sekunde, predstavljena je u okviru prestižnog Paris Fashion Weeka, gdje je Balenciaga prikazala svoju ready-to-wear viziju sezone proljeće/ljeto 2018.
Suradnja s Crocsom? Je li moguće? Sanjamo li? Moguće je! I mediji nimalo ne štede ovu Balenciaginu avanturu. Jednoglasan zaključak - ovo su najružnije od svih ružnih cipela za proljeće 2018. Toliko ružne da ih je teško vidjeti i na fotografiji.

Slavne Crocsove slip-on sandale tako su dobile svoje izdanje na upadljivim platformama koje je osmislio Balenciagin kreativni direktor, gruzijski dizajner Demna Gvasalia. Ove ružnjikave šuze stižu u više boja, a teško se odlučiti koje su najgore - žute ili ružičaste.

VIŠE O TEMAMADemna GvasaliaBalenciagaCrocsženska obućacrocsice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se