Baldessarini Black, neobično markantan miris za prave frajere

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.09.2019.

0

Baldessarini Black

Baldessarini Black

Baldessarini Fragrances svim ljubiteljima mirisa posvećuje kompoziciju koja osvaja stilskom elegancijom, jednostavnim luksuzom i snažnom muževnošću: Baldessarini Black

Baldessarini Fragrances svim ljubiteljima mirisa posvećuje kompoziciju koja osvaja stilskom elegancijom, jednostavnim luksuzom i snažnom muževnošću: Baldessarini Black. Posebni sastojci ujedinjuju se u novu i intenzivnu varijantu klasika mirisa Baldessarini, prvog i do danas najuspješnijeg mirisa te marke. Novitet Baldessarini Black inspiriran time bit će dostupan u prodaji od kraja rujna 2019.
   

Intenzivna varijanta klasika mirisa

Miris Baldessarini 2002. godine postavio je temelj za sve daljnje mirise te krovne marke. Klasični, muževno-markantni Eau de Cologne, pun snage i rezak u uzmahu, elegantan u donjoj noti, s pačulijem, potpisnom notom Baldessarini Fragrances. Već u sljedećoj godini nakon svog puštanja u promet miris Baldessarini dobio je prve nagrade kao što je FIFI Award u kategorijama „Najbolji parfem noviteta Haute Couture” i „Najbolja bočica jednog noviteta”.

Baldessarini Black intenzivan je nastavak pionirskog mirisa – nije Eau de Cologne, nego opsežan Eau de Toilette. Vrijedan. Stilski. Luksuzan. Za suverenog znalca koji cijeni dobro i uz svoj klasični miris želi upotrebljavati neobično markantnu, izražajnu kompoziciju.
   

Kompozicija mirisa

Foto: Baldessarini

Foto: Baldessarini

Baldessarini Black raznolik je i drvenast miris koji od prvog trenutka posebno intenzivnim nijansama mirisa privlači pozornost na sebe. Trpko-bockajući ružičasti papar i aromatični bosiljak nailaze na hladni, muževni akord leda. U srednjoj noti razvija se jezgroviti pačuli koji zajedno s mističnom smirnom i očaravajućom geranijom dobiva dodatnu raskoš.

Dubina mirisa na kraju dobiva klasičnu eleganciju – akordi antilop kože, zadimljeni labdanum i tonka-grah stvaraju toplu, stilsku donju notu na čijem temelju se suptilno ističu markantni sastojci gornje i srednje note.


VIŠE O TEMAMAmuški mirisiBaldessarinimuški parfemicrna boja
Povezano