Baldessarini Bella Absolu, miris apsolutne ženstvenosti

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.01.2023.

0

Foto: Baldessarini

Foto: Baldessarini

Inspirirana uspješnim mirisom Baldessarini Bella, početkom veljače 2023. bit će lansirana intenzivnija varijanta – Eau de Parfum Baldessarini Bella Absolu

Ovaj cvjetni i ženski miris pretvara osobu koja ga nosi u "kraljicu noći" koja očarava svojim prirodnim samopouzdanjem i zapanjujućim manirima. Raskošni doživljaj mirisa Baldessarini Bella Absolu naglašava žensku snagu i dražesnost. Potpuno u skladu sa zahtjevom "She’s the one", Baldessarini-žena oduševljava svojom jedinstvenom aurom i apsolutnom ženstvenošću. Baš prava Bella koja sada ima i mirisni pandan za večernje sate.

Poput ruže koja otkriva svoju unutarnju ljepotu i snagu, Bella, prvi ženski miris marke Baldessarini, kreiran je kao cvjetni miris ekvivalentan ženstvenosti i snazi karaktera. Budući da su karakter i miris međusobno usko povezani, žene se osjećaju posebno dobro i samouvjereno kad nose svoj omiljeni miris. Baldessarini Bella Absolu pojačava pozitivan doživljaj mirisa i ostavlja dugotrajan dojam zahvaljujući luksuznim sastojcima i povećanju udjela mirisnih ulja s 12% na 20%.

Kao i njegov prethodnik, Baldessarini Bella Absolu predstavlja ružu kao kraljicu cvijeća. Struktura mirisa je identična, varira samo intenzitet. Bogati, blago pikantni i medeno slatki aspekti apsoluta ruže sa senzualno svježom aromom superesencije ruže otkrivaju graciozan mirisni doživljaj. Nakon međusobne igre živahnih nota crnog ribiza i slatkih nota mandarine ružičasti eliksir s toplim, senzualnim drvećem i mošusom odzvanja puderasto mekano u donjoj noti. Cvjetni buket pun intenziteta i strasti.
                                   
Baldessarini Bella Absolu, Eau de Parfum Natural Spray stiže u izdanju od 30ml po preporučenoj cijeni od 54 eura.


VIŠE O TEMAMABaldessarini Bellaženski parfemiBaldessariniženski mirisi
Povezano