Bajkovito ljeto (2018) u režiji eNVy rooma

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.06.2018.

1

Dizajneri su ovaj put odlučili snimiti kampanju u nešto drugačijem okruženju, u staklenicima s mnoštvom različitih biljaka koje su poslužile kao idealna kulisa romantičnim haljinama

Jedan od najuspješnijih hrvatskih brendova, eNVy room, predstavio je novu kampanju za kolekciju za proljeće/ljeto 2018., koja je prethodno predstavljena na samostalnoj reviji pod pokroviteljstvom HP-a. Dizajneri su ovaj put odlučili snimiti kampanju u nešto drugačijem okruženju, u staklenicima s mnoštvom različitih biljaka koje su poslužile kao idealna kulisa romantičnim haljinama koje su već nakon prvog prikazivanja na samostalnoj reviji izazvale brojne pozitivne komentare i naklanost poznatih dama iz javnog života.

Zanosna crvena haljina izrađena od lepršavih trakica ili pak raskošna i transparentna haljina izrađena od romantičnih čipkastih volana, koja se nosi uz pripadajuće hlače samo su dio ove prekrasne kolekcije. Tu je i široka lepeza odjevnih komada, od elegantnih kombinezona i odijela, cocktail haljina zvonolikog kroja pa sve do raskošnih i elegantnih večernjih haljina idealnih za svečane prigode, crveni tepih i duge ljetne noći.


"Svaku kampanju koju snimamo za pret-a-porter liniju volimo predstaviti u vidu svojevrsnog editoriala zato što nam takav pristup daje puno bolju mogućnost pričanja priče. Volimo svoju kolekciju staviti u neki novi i drugačiji kontekst koji nije nužno komercijalnog duha. Haljine su predstavljene prije nekoliko mjeseci i svima su već dobro poznate, a s ovom kampanjom smo samo dali taj završni dojam i stavili ih u jedan sasvim drugačiji okvir. Gumene čizme, radničke rukavice, vrtlarska oprema, vrućina staklenika i hortikultura u suprotnosti su s nježnim i romantičnim haljinama, te stvaraju pomalo bajkovitu atmosferu gdje su vremenske granice zamagljene kako bi gledatelj u svojoj mašti postavio okvire ove modne priče onako kako ju on osjeća i vidi", kažu Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.

Modnu kampanju eNVy rooma Marko Grubišić je snimio u staklenicima Zrinjevca. Za modela je još jednom odabrana Leonarda Zeba. Kosu potpisuje Draška Topić, a šminku Sanja Agić. Za video se pobrinuo Jure Perišić.

Kolekcija je dostupna u eNVy room Showroomu na adresi Vlaška 68 uz prethodnu rezervaciju termina na 099 23 22 939.


VIŠE O TEMAMAeNVy roomVjeko FranetovićNikica IvančevićLeonarda Zeba
Povezano