Bajkerske čizme: Ove jeseni ih jednostavno morate imati!

Piše: Ana Belić, Foto: www.net-a-porter.com
Objavljeno 12.09.2011.

50

Bajkerske čizme

Bajkerske čizme

Što je to zajedničko pravim hard rockericama, bajkericama i stylish curama koje vole pratiti najnovije modne trendove? Točan odgovor je: biker boots, tj. motorističke čizme!

Nevjerojatno je kako su se posljednjih par godina grube, najčešće crne čizme s niskim potpeticama i često zakovicama, uvukle u garderobe trendy cura koje ih bez problema kombiniraju s trapericama, šorcevima, traper mini suknjama, ali i sa ženstvenim cvjetnim haljinicama. Upravo ova posljednja - kombinacija sa cvijećem - već neko vrijeme je totalni hit! Ima nešto čarobno privlačno u naizgled nespojivom kontrastu kože sa zakovicama i lepršavih materijala. Ako se nosi na pravi način, stylish rezultat je zajamčen!

Bajkerske čizme

Bajkerske čizme


Svi mi katkad imamo dane kada želimo biti totalno badass rocker/chic, a kada je već tako - onda nema ništa bolje nego odjenuti traperice, biker boots, obični T-shirt i možda neki cool prsten s lubanjom (po mogućnosti McQueenov).

Dakle, kako god se odlučite nositi svoje biker boots, male su šanse da ćete pogriješiti, a inspirirati se možete i modelima iz novih jesensko-zimskih kolekcija najpoznatijih svjetskih dizajnerskih etiketa.


VIŠE O TEMAMAbajkerske čizmetrendovičizmebiker boots
Povezano