Avon lansirao parfem potpuno drugačiji od svih ostalih

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.05.2022.

0

Foto: Avon

Foto: Avon

Eve Prive podržava izraziti tvoju individualnost, jer oslobađa miris koji samo ti možeš kreirati, i koji je jedinstven

Avon je dizajnirao i predstavio poseban miris – Eve Prive koji, zahvaljujući molekularnoj, prilagodljivoj tehnologiji koja pozitivno utječe na kemijske procese vaše kože, stvara potpuno jedinstven miris.

Eve Prive, zahvaljujući zavodljivom mirisu ekskluzivnog akorda bijelog mošusa stvara specifičan, personalizirani miris i kreira tvoj, jedinstveni potpis, poput otiska prsta. Novi miris krije note crvene jabuke koje su kombinirane s nježnim, ali upečatljivim mirisom latica jasmina. Završni, ekskluzivni akord bijelog mošusa, budi tvoju ženstvenost, uklopljen tako da prožima sve nivoe mirisa, stapa se s tvojom kožom i razvija se u harmoniji s njom.

U sofisticiranoj bočici od 50 ml, ili mini izdanju od 10 ml koji stane i u elegantnu torbicu, krije se tajna tvog samopouzdanja kojim odišeš. Eve Prive podržava izraziti tvoju individualnost, jer oslobađa miris koji samo ti možeš kreirati, i koji je jedinstven.

Kreatorica nekih od najpoznatijih svjetskih parfema – Nathalie Lorson, kreirala je i Eve Prive, neodoljivu harmoniju za koju kaže: "Ja nisam jedini kreator ovog mirisa, jer njegov glavni sastojak ste vi i vaša koža".

Eve Prive miris dostupan je po cijeni od 125,90 kn u Avonovom katalogu.


VIŠE O TEMAMAženski mirisiAvonženski parfemiAvon Eve Prive
Povezano