Avon kreirao mirise uz pomoć umjetne inteligencije

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.11.2023.

0

Foto: Avon

Foto: Avon

Ove mirise kreirali su svjetski poznati parfumeri uz pomoć AI umjetne inteligencije kako bi dobili miris koji će probuditi sva čula i strast u vama

Početak nove veze često je opojan. Partneri stalno razmišljaju jedno o drugom i žude za bliskošću i intimnošću, projektirajući idealiziranu sliku — fantaziju u kojoj partner nema ni mane ni nedostatke. Par se jednostavno ne može zasititi jedno drugog.

"A što bolje može uzburkati strasti od novog opojnog mirisa koji budi privlačnost", kažu iz Avona. Otkrijte svoju unutrašnju vatru uz zadivljujući blend novih Avonovih mirisa za nju i njega – "Attraction Awaken".

Ove mirise kreirali su svjetski poznati parfumeri uz pomoć AI umjetne inteligencije kako bi dobili miris koji će probuditi sva čula i strast u vama. U dubinama ovog eliksira mogu se naslutiti note kože koje daju osjećaj kao da su čista strast i adrenalin uvučeni u svaku kap. Miris ambera izaziva osjećaj izvanvremenske senzualnosti dok su note drveta natopljenog rumom dodale opojnu dubinu.

Novi “Attraction Awaken” miris za nju i njega dostupni su u Avonovom katalogu po cijeni od 22,50 € (169,53 kn).


VIŠE O TEMAMAAttraction AwakenAvonženski mirisiženski parfemi
Povezano