Austrian Airlines redizajnirao interijer kabina

Piše: CroModa.com
Objavljeno 27.08.2011.

0

Austrian Airlines je završio potpuni redizajn kabina, ukupno 32 aviona iz obitelji Airbus A320 i Boeing 737 s potpuno novim interijerom, te novim, modernim kožnim sjedalima

Austrian Airlines je završio potpuni redizajn kabina, ukupno 32 aviona iz obitelji Airbus A320 i Boeing 737 s potpuno novim interijerom, te novim, modernim kožnim sjedalima

Austrian Airlines (Foto: Topnews.in)

Austrian Airlines (Foto: Topnews.in)

Redizajn kabina za 21 avion A320 završio je u srpnju, dok su s današnjim danom završene preinake jedanaest aviona tipa Boeing 737. U prvoj polovici 2012.godine Austrian Airlines će započeti i redizajn kabina aviona A320 koji je uključen u flotu ove godine.

Nova sjedala pružaju više mjesta

Najvažniji element nove kabine je potpuno redizajnirano sjedalo konstruirano  iz novih, lakših materijala. Inovativna konstrukcija sjedala omogućava putnicima do 10 cm (manje razlike su moguće, obzirom na tip aviona) više mjesta za noge i koljena. Novo sjedalo, presvučeno visoko kvalitetnom kožom, također zauzima manje prostora, što je omogućilo ugradnju do 5 dodatnih sjedala u svaki avion.  Svako sjedalo lakše je od prijašnjih između tri i pet kilograma, što omogućava kompaniji da smanji ukupnu težinu aviona tijekom leta. Na taj se način smanjuju troškovi kerozina što pozitivno utječe na zaštitu okoliša.

Novim redizajnom se Austrian Airlines jasno razlikuje od dosadašnjeg izgleda. Sjedala i tepisi su u elegantnoj sivoj boji, decentno označeni s tipičnom Austrian crvenom bojom.

Redizajn kabina flote za prekooceanske letove

Tijekom zime 2012./2013. Austrian Airlines namjerava redizajnirati interijer kabina i u svojoj floti za prekooceanske letove. To uključuje i deset aviona tipa Boeing 777 i 767 s novim modernim sjedalima u ekonomskoj klasi, novim sustavom za razonodu tijekom leta kao i nova ležeća sjedala u poslovnoj klasi. Cjelokupni unutarnji dizajn aviona će biti usklađen s novim konceptom primjenjenim i u kabinama aviona za letove u Europi.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se