Aussie: Sprejevi i pjene koji styling okreću naopačke

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.06.2015.

69

Aussie

Aussie

Budimo iskreni – tko želi beživotnu kosu koja samo lijeno pada? Prelijepa kosa bi trebala imati volume i osobnost, ali i pratiti svaki naš pokret!

Aussie je predstavio novu liniju proizvoda za oblikovanje kose koja će ti pomoći da održiš košnicu na glavi mirnom, čak i ako zazujiš na plesnom podiju. Nova linija sprejeva i pjena držat će sve na svom mjestu, a kosa neće izgledati zamrznuto ili kao da si se previše trudila.

Cijela linija krcata je egzotičnim biljkama iz vrućih australskih divljina zbog kojih ćeš izgledati privlačno i divlje koliko god želiš. Formula sadrži ekstrakt kore australske divlje višnje i ekstrakt australske morske trave koji će ti dati lakoću koja prati svaki tvoj korak. Nova linija prepuna je brojnih australskih sastojaka od kojih cure sline, a zbog kojih kosa miriše toliko dobro da bi ju mogli pojesti.

Nova linija uključuje dvije pjene i dva spreja, a svaki ima dvostruko djelovanje:

Aussie Miracle Styling

Aussie Miracle Styling

Miracle Styling Mousse Volume + Conditioning diže tvoju kosu visoko koliko god ti to želiš, a istovremeno i njege kako bi tvoja kosa ostala u tip-top stanju.

Miracle Styling Mousse Curl Define + Shine pobrinut će se da tvoje kovrče budu sjajne i velike, a ne krute i ukoćene. Ova pjena oblikovat će predivne kovrče i osigurati da ostanu lijepo definirane te dodati mrvicu sjaja kako bi tvoja kosa privukla svu potrebnu pozornost.

Miracle Hairspray Volume + Hold tu je kako bi se pobrinuo da tvoji iznenadni freestyle pokreti ne bi uništili wow-wow-volumen, te nudi baš pravu količinu čvrstine kako bi svaka vlas ostala tamo gdje treba.

Sa sličnim sjajem i čudima puna je limenka Miracle Hairspray Shine + Hold koja tvojoj kosi daje vrhunski sjaj, ali i malo čvrstine, za sjajnu kosu koja se ponaša baš kako ti želiš.


VIŠE O TEMAMAAussienjega kosestyling kosesprej za kosuAussie Miracle Styling
Povezano