Aurélie Godefroy vodi vas u svijet legendarne Coco Chanel

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.04.2023.

0

Foto: VBZ

Foto: VBZ

Neka Coco Chanel bude vaša osobna trenerica! U knjizi 'Budi kao Coco Chanel' Aurélie Godefroy pronaći ćete sve životne lekcije kultne francuske dizajnerice.

Coco Chanel. Te nas dvije riječi odmah asociraju na modu, žene i Pariz! Gabrielle Chanel, poznatija kao Coco, nije bila samo briljan­tna modna dizajnerica koja je pokrenula revoluciju u odijevanju žena, nego je, bez sumnje, i prva influenserica u povijesti.

I pola stoljeća nakon smrti u vlastitom apartmanu pariškog hotela Ritz, Coco Chanel i dalje nadahnjuje mnoge diljem svijeta.

Njezina ostavština mnogo je veća od promjene pogleda na žensko tijelo. Njezin snažan karakter, sposobnost da se nametne u muškom svijetu i prije svega njezina nepokolebljiva odlučnost, bogatstvo su njezine osobnosti i njezin potpis za vječnost.
 
Francuska novinarka Aurélie Godefroy vodi nas u svijet slavne Mademoiselle kako bi iz svake od nas izvukla ono najbolje. Coco Chanel nije bila samo žena koja je započela modnu revoluciju dizajnirajući hlače za žene nego je bila i feministica, avangardna, inovativna, hrabra i uspješna žena sa stilom. Saznajte kako životne lekcije jedne od najutjecajnijih osoba dvadesetog stoljeća možete primijeniti i u svom svakodnevnom životu i postati inovativna, chic, hrabra i uspješna žena poput nje.


VIŠE O TEMAMAmodne knjigeCoco ChanelAurelie Godefroymodne ikone
Povezano