Audi A1 Sportback odražava stil vlasnika

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.11.2011.

4

Audi A1 Sportback

Audi A1 Sportback

Sportski i efikasan, mladenački i komunikativan, emocionalan i individualan... To je novi Audi A1 Sportback!

Audi A1 Sportback, koji će doći u prodajne salone početkom 2012., kompaktni je automobil s pet vrata za mlade, urbane kupce. Bliska povezanost s njegovim bratskim modelom s troje vrata je očita kroz dizajn, strukturu lagane karoserije i dimenzije novog modela, koji je dugačak 3,95 metara. Novi model je nekoliko centimetara viši i time nudi više mjesta na stražnjim sjedalima.
Audi A1 Sportback standardno dolazi sa četiri sjedala. Peto sjedalo je dostupno na zahtjev i to bez naknade. Kupci mogu birati između četiri TFSI benzinska i tri TDI dizelska motora koji razvijaju od 63 kW (86 KS) do 136 kW (185 KS). Audi nudi neke motore s munjevito brzim, sedam-brzinskim S tronic mjenjačem.
Audi A1 Sportback

Audi A1 Sportback

Model A1 Sportback također uključuje mnoga napredna rješenja u smislu kontrola, te informacijskog i zabavnog sustava, uključujući Audi connect sučelje. Ako se napredni multimedijski sustav MMI navigation plus kombinira s Bluetooth online telefonom u automobilu, automobil se može spojiti na Internet.

Novi A1 Sportback uključuje prozračnu i mladenački razigranu unutrašnjost, koja se može prilagoditi svježim bojama i mnogim atraktivnim dizajnerskim detaljima, koji odražavaju osobni stil vlasnika.

VIŠE O TEMAMAAudiSportbackMMI navigationAudi connectautomobili
Povezano


Još iz rubrike Auto

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se