Atelier ELECTRICITY od 18. listopada u Family Mallu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.10.2023.

0

Foto: Atelier

Foto: Atelier

Prvi dan rezerviran je za samostalnu reviju modnog dvojca ELFS koji u skladu sa svojom filozofijom da je moda prvenstveno zabava

Vizualizacija predstavlja prvi korak na putu do inovacija, a održiva budućnost koja dolazi počiva na nedostižnoj prirodi energije i njezinom beskonačnom potencijalu. Elektricitet, koji je svojim otkrićem promijenio svijet, simbolično predstavlja središnju ulogu u igri energije i tijela u ovosezonskom izdanju najpoznatijeg tjedna mode u Hrvatskoj - Atelier ELECTRICITY! Kad je haute couture u punom jeku, može proizvesti dovoljno energije da svojom koncepcijom osvijetli cijeli grad, a upravo će se to dogoditi od 18. do 20. listopada u zagrebačkom Family Mallu i cijelom svjetlosnom spektru domaćih modnih dizajnera i njihovih kreacija.

U tri dana, zvijezde domaće modne scene, na pistu će donijeti dašak svjetskih trendova. Prvi dan rezerviran je za samostalnu reviju modnog dvojca ELFS koji u skladu sa svojom filozofijom da je moda prvenstveno zabava, a odjeća dio lika kojeg igramo tajanstveno, najavljuju da ovaj put glavnu ulogu preuzima vamp žena koja utjelovljuje sofisticiranu seksipilnost i drskost s naglaskom – "Samouvjerenost je imperativ!", istaknuo je Ivan Tandarić.

Kako to moda pridonosi koncepciji inovacije i evoluciji u svojoj punoj moći u četvrtak, 19. listopada, predstavit će čak četiri zvijezde domaće modne scene – Martina Herak, Morana Krklec, Jalizé Couture i Varteks. Visoko naelektrizirana modna završnica, u petak 20. listopada, bit će obilježena prvom samostalnom revijom brenda LukA couture na ovoj platformi.

"Riječ je o LukA DISCO couture kolekciji koja je posebna po izboru materijala koje brend ne koristi gotovo nikada, ali u kombinaciji s prepoznatljivim elementima poput perja i šljokica. Kompleksnost se očituje i kroz kolorit, ali i tonsku uklopljenost provučenu kroz disko elemente poput disko kugli, glazbe i vibracija koje ostavljaju vedar dojam uz dozu seksepila i bahatosti. Kolekcija je inspirirana sedamdesetima i početkom osamdesetih u  duhu ljubavi i 'čagice', a ovakav se potpis događa samo jednom u životnom vijeku ovakvog brenda", izjavio je dizajner Luka Grubišić.


VIŠE O TEMAMAAteliermodne revijehrvatska modaIvan TandarićElfs
Povezano