Asus NX90 s potpisom dizajnera iz Bang & Olufsena

Piše: CroModa.com
Objavljeno 25.06.2010.

0

Glavni dizajner tvrtke Bang & Olufsen, David Lewis, ime je koje je poznato svim poklonicima vrhunskih rješenja

Asusov notebook NX90JQ

Asusov notebook NX90JQ

U notebook centar Mikronis krajem srpnja stiže novi Asusov notebook NX90JQ, dugoočekivan model koji će svoje poklonike pronaći među ljubiteljima glazbe i multimedijalnih sadržaja, kao i naprednim korisnicima koji se uvijek među prvima mogu pohvaliti novim gadgetima.

U notebook centar Mikronis krajem srpnja stiže novi Asusov notebook NX90JQ, dugoočekivan model koji će svoje poklonike pronaći među ljubiteljima glazbe i multimedijalnih sadržaja, kao i naprednim korisnicima koji se uvijek među prvima mogu pohvaliti novim gadgetima. Ovaj je model po mnogočemu poseban, a hrvatski ga korisnici već mogu razgledati u Mikronisu gdje će biti izložen do 3. srpnja.

Samo ime dizajnera privlači pažnju – glavni dizajner tvrtke Bang & Olufsen, David Lewis, ime je koje je poznato svim poklonicima vrhunskih rješenja. Asus NX90 prvi je notebook s dvostrukim touchpadom, čime olakšava rad ljevorukim korisnicima, ali ujedno i maksimalno pojednostavljuje korištenje računala, s obzirom da su sve kontrole dvostruko dostupnije. Multimedijske kontrole i mogućnost rotacije desktopa podsjećaju na softvere kojima se u svom radu koriste DJ-i, čime ovaj notebook dolazi na vrh željenih proizvoda svakog glazbenog entuzijasta. Posebna Asus SonicMaster tehnologija ujedinjena s rješenjima Bang & Olufsen ICOPowera jamči najbolji zvuk u industriji notebookova, čemu pridonosi softver za fino ugađanje, veći raspon frekvencija i manja distorzija zvuka. Asus NX90 ujedno je i prvi notebook sa zvučnicima smještenima uz sam zaslon, čime se dodatno podiže kvaliteta zvuka.

Asusov notebook NX90JQ

Asusov notebook NX90JQ

Ovaj notebook pokreće snažan Intel Quad Core i7 procesor s novim Intel HM55 čipsetom, a ima do 12GB DDR3 RAM-a, tvrdi disk 2.5 '' SATA II od 320,0 500, 640 ili 720 GB (ovisno o modelu) te Nvidia GeForce 335M grafičko sučelje s 1GB DDR3 VRAM-a. Gledanje raznih multimedijalnih sadržaja moguće je s DVD-a ili Blu-Raya putem DVD Super-Multi ili Blu-Ray Combo uređaja, što na zaslonu od 18.4 inča formata 16:9 s LED pozadinskim osvjetljenjem pruža poseban doživljaj. Također, pomoću ugrađenog DVB-T prijamnika moguće je primati i digitalni televizijski signal.

Asus NX90QJ ima i čitač kartica 8-u-1, e-SATA port, podršku za USB 3.0 i Bluetooth 2.1 te kameru od 2 milijuna megapiksela, a pokreće ga operativni sustav Windows 7. U Mikronisu će biti dostupan po cijeni od 14.999 kuna.


Povezano