15 COOL, SEXY & TRENDY haljina s potpisom Asosa

Piše: Iva Boban, Foto i cijene: Asos
Objavljeno 30.10.2013.

262

Nova Asosova kolekcija pravi je mali katalog vrućih trendova, stilova i materijala. Samo za vas, iz jesensko-zimske ponude odabrali smo 15 neodoljivih haljinica.

Nemamo egzaktne podatke, ali nema sumnje da je internetski šoping sve popularniji i u Hrvatskoj. Prirodan je to proces dodatno potaknut ulaskom naše zemlje u EU. Online kupovina ima svoje prednosti i mane, ali jednom kada uđete u 'đir' - shhvatit ćete sve čari klikanja i vrludanja po virtualnim policama omiljenih brandova.

Jedna od najpopularnijih destinacija za online shopping svakako je britanski Asos, koji osvaja korektnim cijenama i šarolikom ponudom. Ovaj put ograničili smo se na ponudu same etikete Asos, koja je po staroj dobroj tradiciji pripremila bogatu kolekciju haljina za jesen/zimu 2013/2014. Pravu zbirku vrućih trendova, stilova i materijala!

Tu je doslovno za svakog ponešto: Od jednostavnih, jednobojnih, ležernih svakodnevnih haljinica do napetih, avangardnih i futurističkih modela od zlatne kože. Svoju zavodničku stranu pokažite u pripijenim i seksepilnim malim crnim haljinama s prozirnim dijelovima, čipkom i životinjskim printom.

Za hladne dane savršene su tople pletene haljine te ženstvene kreacije sa zimskim cvjetnim uzorcima. Crna boja i ovdje je iznad svih, ali nećete pogriješiti ni s nekom 'rasplesanom' malom crnom odnosno malom crvenom haljinom.

TOP 15 jesensko-zimskih modela s potpisom Asosa škicnite u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAAsoskimono haljinekožne haljinečipkaste haljinebodycon haljinepletene haljinedžemper haljineonline shopping




Povezano