Artiđana by Ana: Proljeće/ljeto 2010.

Modni studio Artiđana čine Ana Ćavar, Dubravka Skvrce i Vesna Trumbić, inače sve tri diplomirane inženjerke tekstilne tehnologije za smjer dizajn i projektiranje odjeće i tekstila. U proteklih nekoliko godina trojac ovog modnog studija organizirao je nekoliko samostalnih revija, u Zagrebačkom kazalištu lutaka, na Fashion Weeku Zagreb, Modnom ormaru i Zlatnoj igli. 2006. godine studio Artiđana osmislio je i izradio kostime za predstave Sedmorica protiv Tebe (Teatar &td,Zagreb), Smrt u Veneciji/Didona i Eneja (Teatar &td,Zagreb), Turbofolk (HNK Rijeka), Bakhe (HNK Split,Splitsko ljeto), Strah u ulici lipa (Kazalište Žar ptica,Zagreb) te Guliverova putovanja (Kazalište Zekaem, Zagreb).

Artiđana

Artiđana

Modni studio Artiđana čine Ana Ćavar, Dubravka Skvrce i Vesna Trumbić, inače sve tri diplomirane inženjerke tekstilne tehnologije za smjer dizajn i projektiranje odjeće i tekstila. U proteklih nekoliko godina trojac ovog modnog studija organizirao je nekoliko samostalnih revija, u Zagrebačkom kazalištu lutaka, na Fashion Weeku Zagreb, Modnom ormaru i Zlatnoj igli. 2006. godine studio Artiđana osmislio je i izradio kostime za predstave Sedmorica protiv Tebe (Teatar &td,Zagreb), Smrt u Veneciji/Didona i Eneja (Teatar &td,Zagreb), Turbofolk (HNK Rijeka), Bakhe (HNK Split,Splitsko ljeto), Strah u ulici lipa (Kazalište Žar ptica,Zagreb) te Guliverova putovanja (Kazalište Zekaem, Zagreb). Studio Artiđana dobitnik je nagrade publike za najbolju kolekciju na 7. Wella Fashion Weeku te nagrade Manda za najbolju kolekciju na 8.Wella Fashion Weeku, na 11. Fashion Week Zagreb dobile su nagradu za najbolje vizualno riješenje promotivne majice. Kolekcija za proljeće ljeto 2010. spoj je modernog i retro stila. Prugasti i karirani pamučni materijali u kombinaciji s jednobojnim podsjećaju na stil koji je dominirao 60-ih godina prošlog stoljeća, dok je konstrukcija potpuno modena, prilagođena osobama svih dobi. Donosimo vam galeriju fotografija s revije.

{gallery}zp15/artidjana{/gallery}
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se