Armani mirisom My Way otvara novo poglavlje ženstvenosti

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.07.2020.

0

Giorgio Armani My Way

Giorgio Armani My Way

Iz Giorgio Armanija stiže nam neodoljiv novitet pod nazivom My Way, svijetli miris bijelog cvijeća koji otvara novo poglavlje ženstvenosti

Još jednom je veliki maestro, gospodin Giorgio Armani, pokazao svoj briljantnost, a nama dao razlog zašto se toliko veselimo jeseni. Sedam godina od lansiranja franšize Si koja je postigla veliki uspjeh, brend danas predstavlja My Way, svijetli miris bijelog cvijeća koji otvara novo poglavlje ženstvenosti, kreiran kako bi pokazao predanost održivosti.

Značaj parfema My Way nije sadržan samo u njegovu nazivu: on odražava utjecaj životnih putovanja, bila ona geografska ili emotivna, na kreiranje našeg karaktera koji oblikuju ljudi koje srećemo na tim putovanjima, kao i trenuci koje proživljavamo. Ovaj miris nije samo uspio ovjekovječiti duh znatiželje i povezanosti, nego ga i ogoliti i prikazati njegovu srž: "I Am What I Live".

My Way utjelovljuje američka glumica Adria Arjona, koja dijeli jedinstveni afinitet prema filozofiji iza ovoga parfema, o čemu najbolje svjedoče njezin karakter i životni stil, odnosno njezina otvorenost prema novim iskustvima i povezanost s drugima.

Adria Arjona

Adria Arjona

Osim što će postati ambasadorica parfema MY WAY, također će predstavljati i dekorativnu kozmetiku brenda. Arjonu čekaju i drugi veliki projekti, poput Marvelova filma Morbius koji izlazi 2021., ali ga već sad svi s nestrpljenjem iščekuju.

"Adria Arjona je pustolovka, moderna žena današnjice: inteligentna, znatiželjna, neovisna i bez predrasuda, sposobna cijeniti svako životno iskustvo. Ona je uistinu građanka svijeta koja, zahvaljujući svojim jedinstvenim iskustvima i susretima, s pravom može reći: I am what I live", kaže Giorgio Armani.

Miris My Way najprije će biti dostupan isključivo na E-commu brenda Armani beauty od 10. kolovoza, diljem svijeta, a tako i kod nas od 23. kolovoza, a premijerno prikazivanje reklamne kampanje na globalnoj razini održat će se 6. rujna 2020.


VIŠE O TEMAMAženski mirisiGiorgio Armaniženski parfemiAdria Arjona
Povezano