Arileo lansirao novu kolekciju vjenčanica

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.04.2021.

0

Foto: Ivan Gudić

Foto: Ivan Gudić

Modni studio Arileo, poznat po limitiranim kolekcijama i custom made kreacijama, ovog proljeća predstavlja nam očaravajuću mini zbirku vjenčanih haljina

Pročišćene linije, prigušena senzualnost i ženstvenost u fokusu su ove kolekcije, nastale uz brojne izazove.
Šminka i kosa: Josip Lijić

Šminka i kosa: Josip Lijić

Svevremenska elegancija, besprijekorna izvedba i nepristajanje na kompromise kada je riječ o materijalima od kojih je kolekcija od šest vjenčanica izrađena, standard je kojeg se Studio Arileo i ovog puta pridržavao.
Modeli: Nika i Rahela Matić

Modeli: Nika i Rahela Matić

Svila, žoržet i šifon, savršeno koreliraju s minimalističkim krojevima te donose dašak luksuza kojeg se mladenke ne bi trebale odricati ni u vremenima koja pozivaju na suzdržanost.

Prostor: Hrvatski dom Split

Prostor: Hrvatski dom Split

Umjesto uobičajenih detalja na vjenčanicama poput perlica, čipke ili tila, naglasak je na ramenima, bilo da su potpuno ili djelomično ogoljena ili dodatno naglašena, što haljinama daje i vrlo suvremen izgled.

Foto: Ivan Gudić

Foto: Ivan Gudić

Hrvatski dom u Splitu dodatno je naglasio sofisticirane linije vjenčanih haljina i poslužio kao savršena kulisa ovoj lijepoj modnoj priči.

VIŠE O TEMAMAvjenčaniceArileovjenčane haljinebijela bojasvečane haljine
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se