Arijana Podgajski otputovala na finale Miss Universe

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.01.2023.

0

Foto: Direkcija Miss Universe Hrvatske

Foto: Direkcija Miss Universe Hrvatske

Arijana je danas otputovala u Ameriku na svjetski izbor Miss Universe koji će se održati u New Orleansu 14. siječnja ove godine

Arijana Podgajski, 20-godišnja studentica ekonomije na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, koja je titulu Miss Universe Hrvatske 2022. ponijela krajem svibnja u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, danas je otputovala u Ameriku, na svjetski izbor Miss Universe koji će se održati u New Orleansu 14. siječnja.

Osim nacionalne haljine koju je kreirala Mina Petra u suradnji s akademskom slikaricom Antoniom Maričević, predstavljene pred 10-ak dana, kojom Arijana promovira kontinentalnu, zelenu Hrvatsku i ljepotu Hrvatskog zagorja, u koferima za Ameriku Arijana je ponijela i poklone za ostale djevojke.

- Nosim jako puno poklona koje su pripremili u Turističkoj zajednici Krapinsko-zagorske županije te u Hrvatskoj turističkoj zajednici: od licitarskih srca, narukvica s licitarskim srcima, vrečica lavande do ekološki prihvatljivih platnenih shopping vrečica – neizmjerno im hvala, uz osmijeh dodaje Arijana.

Nama još preostaje samo zaželjeti Arijani sretan put te da se lijepo provede u New Orleansu, koji glasi za jedan od najuzbudljivijih gradova u SAD-u.


VIŠE O TEMAMAArijana Podgajskiizbori ljepoteMiss Universe
Povezano