Arena Centar priredio modni performans u urbanim ritmovima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.10.2015.

0

Stilske igre Arena Centra

Stilske igre Arena Centra

Arena Centar proteklog je vikenda priredio modni event iznenađenja na ulicama četiri hrvatska grada. Modeli agencije Talia prodefilirali su Zagrebom, Samoborom, Čakovcem i Rijekom.

Središtem Zagreba, Čakovca, Rijeke i Samobora prodefilirale su manekenke modne agencije Talia Model, iza koje stoji poznata agentica Tihana Harapin Zalepugin.

Modni happening iznenađenja "Stilske igre" oduševio je brojne prolaznike koji su uživali u nanovijim jesensko-zimskim kolekcijama najpoznatijih brendova Arena Centra, kao što su C&A, Pepe Jeans, Liu Jo, Napapijri, Desigual, Replay, Reserved, Mohito, Tally Weijl, Shoe Be Do i mnogim drugima. Predstavljene su i kolekcije dostupne u omiljenim multibrand trgovinama XYZ, XYZ Jeans i Fashion& Friends.

Modnu reviju na otvorenom podržale su novinarka i stilistica Ines Preindl i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin. Ines Preindl komentirala je prezentirane kolekcije Arena Centra i ovogodišnje jesenske trendove riječima: "Ove godine modne kolekcije inspirirane su 70-im i 80-im godinama. Nose se odjela, statement kaputi, maxi haljine, plisirane suknje. Umjetno krzno je u modi, kao i čipka ali i zimski uzorci poput kariranog, chanel, pepitto. Za sebe treba birati one komade koje možete lako kombinirati i uklopiti u svoj ormar".

Zajedničko fotografiranje modela bilo je kod simbola grada poput skulpture Prizemljeno sunce u Bogovićevoj ulici u Zagrebu, na ulazu u Perivoj Zrinski kod Spomenika Nikoli Zrinskom u Čakovcu, stepenicama pored Grand hotela Bonavia u Rijeci te poznatoj samoborskoj šetnici.

"Modni performans  na otvorenom je naš način je da se na direktan i neposredan način predstavimo našoj publici: najčešće ženama svih dobi koje zanima moda i koje odvažno nose svjetske trendove na ulicama hrvatskih gradova. Na ovaj način imaju prilike izbližeg pogledati jesenske modne novitete i vidjeti kako funkcioniraju u situaciji grada", rekla je Sanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra.

Ines Preindl i Tihana Harapin Zalepugin

Ines Preindl i Tihana Harapin Zalepugin

Ovim modnim performansom Arena Centar na neobičan i kreativan način predstavlja ujedno i svoju filozofiju poslovanja kojom povezuje modu, zabavu, ljude, šoping i grad.


VIŠE O TEMAMAArena CentarTalia ModelTihana Harapin ZalepuginInes Preindl
Povezano