Antonija Stupar Jurkin u prvoj kampanji branda Amân

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.12.2015.

0

Amân donosi svoju prvu modnu reklamnu kampanju, a u ulozi zaštitnog lica našla se RTL-ova voditeljica Antonija Stupar Jurkin

U spoju boja jeseni i industrijske arhitekture, ističe se karakter kolekcije koji počiva na bogatstvu tkanina i prepoznatljivoj silueti. Amân donosi eleganciju s dozom stava, time se otvara prostor osobnom potpisu i transformaciji u stil žene koja ga bira.
U kampanji to sjajno interpretira RTL-ova voditeljica Antonija Stupar Jurkin. Kao uspješna mlada žena, Antonija se odlično snašla kao Amân ambasadorica jer je u svakoj prilici, uz sve poslovne i obiteljske obaveze, uvijek besprijekorno ženstvena i glamurozna. 
Vizualnu definiciju kampanje za aktualnu sezonu jesen/zima potpisuje mladi talentirani fotograf Srećko Rundić koji je, svojim poimanjem Amân estetike, zaokružio ideju dizajnerice Martine Budek.

Prirodno svjetlo ističe vibrantne boje i teksture luksuznih tkanina, tako da ih poželimo dotaknuti, a silueta je definirana čistim mekanim linijama. Filozofija branda vrlo je jednostavna - ono sto žene žele, a to je lijepo se odijevati svaki dan i u svakoj prilici, biti posebne i zamijećene. Komade branda Amân možete zamisliti na ženi koja odlazi na poslovni sastanak u Zagrebu, na večeru u Parizu ili izlazi u klub u New Yorku.

Kolekcija slavi osobnost i stil svake žene koja se odjećom želi izražavati i isticati, ovisno o prilici ili osjećaju. Amân žena odvažno živi svaki svoj trenutak, a pritom cijeni luksuz udobnosti i voli biti nesputana. Amân kolekcija stavlja naglasak na elegantnu stranu žene, s dozom karaktera.  

Moćna kolekcija, koja oduševljava na prvu i predmet je ženske žudnje, prepoznatljiva je po bogatim tkaninama i ženstvenoj silueti. Neizostavne haljine, Amân predstavlja mnoštvo zanimljivih statement komada - kaputa, jakni, hlača i tunika - koji se redom lako kombiniraju.

Tkanine su izuzetno važne i prepoznaje se posvećenost pri izboru za svaki pojedini komad.

Kolekciju definiraju tkanja koja imaju jasnu strukturu - pamučni i vuneni brokati, zatim high-tech platna sa teksturom od metalnih niti čija je obrada tehnološki dovedena do savršenstva pa su ujedno i izuzetno udobna za nošenje. Uz raskoš brokata, kombiniraju se bogati fluidi svile i viskoze, a prate ih i pamučna tkanja specifične završne obrade.

Amân je zaokružena priča luksuzne odjeće u svakodnevnom životu, a dostupna je na prodajnom mjestu u Zagrebu, na adresi Maksimirska 27.

VIŠE O TEMAMASrećko RundićIvan FriščićŽeljka MolnarAntonija Stupar JurkinMartina Budek
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se