Antonija Stupar Jurkin postala zanosna plavuša, kako joj stoji?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.01.2018.

1279

Novi look Antonije Stupar Jurkin | Foto: Srećko Rundić

Novi look Antonije Stupar Jurkin | Foto: Srećko Rundić

Za novi izgled prelijepe voditeljice zadužen je cijeli tim Salona Franić na čelu sa Zvonimirom Franićem, a rezultat su predivne beauty fotografije

Poznata televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin odlučila se za drastičnu promjenu u svom životu. Ne radi se o promjeni zanimanja ni bračnog statusa, već o promjeni boje kose. Naime, atraktivna brineta prepustila se u ruke frizerskog stručnjaka Zvonimira Franića i postala zanosna plavuša. Novi izgled oduševio je Antonijinu obitelj i prijatelje te pokazao kako ovoj prelijepoj voditeljici svaka promjena izvrsno stoji.
Antonija Stupar Jurkin dugogodišnja je klijentica i zaštitno lice Zvonimirovog Salona Franić, u kojem se brinu o njenom izgledu i zdravlju kose. Kao poznato lice s malih ekrana iznimno joj je bitno da joj je kosa lijepa i zdrava, a upravo je to bila Zvonimirova nit vodilja u ovoj velikoj transformaciji. Jedna spontana ideja vrlo se brzo izrealizirala i donjela prelijepu beauty priču.
Antonija Stupar Jurkin postala je plavuša

Antonija Stupar Jurkin postala je plavuša

"Antonija mi se javila porukom u ponoć s pitanjem šta ja mislim o tome da ona postane plavuša. U strahu da ne bi odustala od te ideje, odmah sam krenuo u realizaciju i okupio cijeli tim. Proces pretvaranja Antonije u plavušu trajao je čak 8 sati, ali isplatilo se. Iako godinama surađujemo i njoj baš sve stoji, čak je i mene iznenadilo koliko je prelijepa plavuša. Najbitnije mi je bilo da tokom tog procesa ne uništimo kosu, već da ona ostane zdrava i prezadovoljni smo rezultatom", objasnio je Zvonimir Franić, vlasnik Salona Franić.
 
Foto: Srećko Rundić

Foto: Srećko Rundić

Tehnika koju je Zvonimir primijenio kako bi Antoniju pretvorio u plavušu je nova tehnika ove sezone naziva root shadows, kojom se dobiva svijetla boja kose s tamnijim korijenom. Ova vrlo trendi boja i velika promjena za Antoniju pokazala se kao pun pogodak. Povodom toga nastale su predivne beauty fotografije koje potpisuje Srećko Rundić, a na kojima je, uz novu boju kose, naglasak stavljen i na pripadajući make up koji potpisuje Karlo Rusan za Ruka Beauty, također član tima Salona Franić.

Antonija Stupar Jurkin

Antonija Stupar Jurkin

"Već godinama imam veliko povjerenje u Zvonimira i cijeli njegov tim u Salonu Franić. Osim što brine o mojoj kosi, kod njega radim i nokte i dolazim kod Karla na šminkanje. Do sada smo često radili neke manje promjene, a ovo je prvi puta da smo tako iznenada odlučili napraviti tako veliku promjenu i baš sam oduševljena. Kad smo krenuli mislila sam da ću si bit čudna kao plavuša, a sad se zapravo čudim kako si uopće nisam čudna“, kroz smijeh je ispričala Antonija Stupar Jurkin.

Foto: Srećko Rundić

Foto: Srećko Rundić

Fotografije Srećka Rundića predstavljaju tri različita Antonijina beauty looka za koje je Zvonimir Franić osmislio frizure, a Karlo Rusan make up. Uz ravnu kosu Karlo je osmislio make up koji naglasak stavlja na pune trepavice i jak ruž na usnama, dok uz lagano valovitu kosu predlaže jako izražene oči brončanim sjenilom i pripadajući ruž. Treći look naglasak stavlja na izrazito volumiziranu kosu koji zahtjeva puno decentiji make up.

VIŠE O TEMAMAAntonija Stupar JurkinZvonimir FranićplavušeSalon FranićSrećko Rundić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se