Antonija Stupar Jurkin otkrila što je za nju 'Ljubav bez ijedne mrlje'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.02.2017.

0

Antonija Stupar Jurkin

Antonija Stupar Jurkin

Nova Saponijina linija proizvoda 'Lifestyle' osvojila je i poznatu hrvatsku voditeljicu Antoniju Stupar Jurkin

Poznata je izreka kako se ljepota nalazi u svemu što nas okružuje, samo treba otvoriti širom oči i upijati svijet oko sebe. Ljepota je u umjetnosti, modi, dizajnu. Ljepota je u hrani, prirodi, putovanjima. A odnedavno, ljepota je pretočena i u novu Saponia 'Lifestyle' liniju proizvoda, namijenjenu svima onima koji vole uživati u lijepim stvarima i životu, od kojeg uzimaju samo najbolje te ne pristaju na kompromise.
U ovu kategoriju svakako se ubraja i Antonija Stupar Jurkin. Ona je uspješna voditeljica, voljena supruga i brižna majka, no prije svega iznimno odlučna i sposobna mlada žena koja s nevjerovatnom lakoćom balansira između brojnih poslovnih obaveza i privatnog života, pritom ne zaboravljajući ostaviti vremena za sebe i svoje male slatke užitke, uvijek sa širokim osmjehom na licu. Stoga je nova 'Lifestyle' linija proizvoda kao stvorena za lijepu voditeljicu. Obuhvaća premium brandove – Faks helizim, Ornel, Nilu, Likvi, Arf i Bis, kod kojih je posebna pažnja posvećena razvoju kvalitetnih formulacija i atraktivnih mirisnih kreacija. Tako se za najviši nivo čistoće i briljantnu bjelinu pobrinuo Faks helizim Lifestyle, dok je Ornel Lifestyle zadužen da probudi sva osjetila kroz jedinstven i atraktivan miris, uz rezultat najmekše i najmirisnije odjeće.
Nila Ultimate Care Lifestyle je linija tekućih deterdženata za osjetljivo rublje, posebno formulirana da pruža vrhunsku njegu i pouzdanu zaštitu boja i vlakana osjetljivih odjevnih predmeta. Kako su kuhanje kod kuće, blogovi o hrani i zdrava prehrana koju vežemo uz kvalitetan način življenja danas dosegli ogromnu razinu popularnosti, kreiran je novi Likvi Lifestyle deterdžent. Arf Lifestyle, univerzalno sredstvo za čišćenje, garantira samo sjaj i ugodan miris, baš poput Bis Lifestyle, premium osvježivača prostora.

VIŠE O TEMAMAAntonija Stupar JurkinSaponia
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se