Antonija Stupar Jurkin ima opasno dobre čizme

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.10.2020.

0

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Predstavljanju brenda Atelier Rebul nisu odoljele ni poznate dame, a našu pažnju privukao je jesenski styling Antonije Stupar Jurkin

Svatko od nas ima vrlo specifična sjećanja kada je u pitanju osjetilo mirisa. Nešto nas automatski vrati u djetinjstvo, školu, kod bake ili djeda, zagrljaj majke ili možda u neki poseban grad, na neko neponovljivo putovanje ili jednostavno u neki vrijedan trenutak koji ćemo zauvijek pamtiti. Često puta, savršen bijeg od stvarnosti tražimo u nečemu što nam pruža osjećaj ugode i opuštanja. U tim trenutcima posežemo za malim trikovima koji i najgori dan mogu pretvoriti u oazu mira. Upravo takva oaza mira je brend Atelier Rebul čije je predstavljanje jučer održano u Kulturnom centru Uranija.

Predstavljanju brenda nisu odoljele ni poznate dame, a našu pažnju privukao je jesenski styling Antonije Stupar Jurkin, koja se odlučila za vrući trend namijenjen odvažnim fashionisticama - bijele čizme. Uskladila ih je s efektnom, zavodljivom suknjom i bijelom vestom a kombinaciju je zaokružila glamuroznom torbicom zlatnog sjaja.

Je li pogodila ili pogriješila, prosudite sami!


VIŠE O TEMAMAčizmeAntonija Stupar JurkinAtelier Rebul
Povezano