Antonija Blaće i Anita Dujić Veljača kao urbane ratnice za DermaCare

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.11.2014.

1

Anita Dujić Veljača za DermaCare

Anita Dujić Veljača za DermaCare

Antonija Blaće i Anita Dujić Veljača zaštitna su lica DermaCare centra, koji u Hrvatsku donosi jedinstveni koncept njege kose i kože na jednom mjestu

Antonija Blaće i Anita Dujić Veljača urbane su ratnice koje se suočavaju s izazovima koje se danas postavlja pred žene – biti lijepa i dotjerana u svakom trenutku i posvuda te se ne bojati pomicati granice. Svoje snažne, ali i nježne strane, Antonija i Anita su pokazale u kampanji za DermaCare centar koji je od nedavno prisutan na tri lokacije u Hrvatskoj.

Antonija Blaće

Antonija Blaće

"Živimo u vremenima kada su pred ženama brojni i privatni i profesionalni izazovi. No, njegovana i dotjerana žena svakako ima i onu posebnu dozu samopouzdanja koja joj pomaže da s osmijehom dočeka svaki novi izazov. Iznimno mi je zadovoljstvo što sam među prvima imala prilike prisustvovati savjetovanju stručnjak iz DermaCare centra u Zagrebu i što smo pronašli proizvode koji savršeno odgovaraju mojoj koži i kosi, što se već i vidi na mome stylingu", izjavila je voditeljica Antonija Blaće.
 
Kampanju stilski potpisuju modni fotograf Goran Matijašec te stilist i frizer Ivica Palinić koji će svojim stručnim savjetima pomagati korisnicama centra.

"Današnji radni i obiteljski ritam ostavlja jako malo slobodnog vremena koje bi žene htjele potrošiti same na sebe. Upravo mi je zato ideja DermaCare centra, u kojemu je spojena njega kože i kose uz mogućnost stručnog savjetovanja i odabir make upa, velika inovacija na tržištu. U DermaCare centru imam osobe od povjerenja koje već unaprijed znaju što mojoj koži ili kosi treba i zato im se s osmijehom prepuštam", izjavila je model i modna blogerica Anita Dujić Veljača na svečanom otvorenju centra u Teslinoj 12. 

Stručnjaci iz DermaCare centara u mogućnosti su pristupiti i najzahtjevnijim problemima kože. Multidisciplinaran pristup, stalna edukacija i njihovo osposobljavanje pružaju sigurnost u postizanje dugotrajnih ciljeva.

"Lijepa koža je ponajprije zdrava koža i to je naš najvažniji cilj u DermaCare centrima. Pratimo sve što se događa u svijetu ljepote kako bismo ispunili želje naših klijenata. Odlučili smo se za proizvode koji su provjereni po svome sastavu, sigurni za upotrebu", kaže vlasnica centra, Jelena Batić.


VIŠE O TEMAMAAntonija BlaćeAnita DujićDermaCare centarnjega kosestyling koseGoran MatijašecJelena Batić
Povezano