Antonia Matković zaštitno lice pobjednika Fashion Incubatora

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.01.2015.

11

Pobjednici Fashion Incubatora, Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić snimili su kampanju za nagrađenu kolekciju EXORDIUM, a pjevačica grupe Pavel Antonia Matković odabrana je za zaštitno lice

It djevojka hrvatske glazbene i modne scene, Antonia Matković, zaštitno je lice brenda KLISKINIC//SABARIC, trenutno najatraktivnijeg mladog dizajnerskog dvojca koji rapidnom brzinom osvaja modnu i širu javnost.
Kampanja EXORDIUM nastala je nakon što su Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić pobijedili na Portanova Fashion Incubatoru, najznačajnijem i najutjecajnijem nacionalnom natjecanju za mlade modne dizajnere.
“Biti proglašen dizajnerom sezone otvara mnoga vrata. Zahvaljujući financijskoj potpori s kojom smo nagrađeni i medijskoj pažnji koja prati titulu najboljeg uspjeli smo oko sebe okupiti izvrstan autorski tim.”, kažu Tomislav I Marko. “Bez obzira što smo novo ime na sceni, naš rad se prosuđuje jednako strogo kao rad bilo kojeg od afirmiranih kolega. To je izazov koji smo prihvatili kada smo odlučili lansirati svoj brend. Danas s ponosom predstavljamo prvu kampanju”.

Iako je pobjeda na Incubatoru relativno svježa, a kampanja EXORDIUM tek lansirana, ovaj duo se ne odmara. Već su u pripremama za debi na pisti Cro A Portera. Modna javnost sa zanimanjem iščekuje njihovu novu kolekciju, budući da već imaju obožavateljice karakterističnog spoja streetstyle i avangardnog dizajniranja.

"Ubrajaju nas među avangardne dizajnere, pretpostavljamo dijelom zbog toga jer smo u prvoj kolekciji radili u zimskom, tamnom spektru. Avangardno je uvijek nositelj nečeg novog i laska nam ako nas javnost vidi kao svježe u ideji. Međutim, o sebi razmišljamo prvenstveno kao o prêt-à-porter kreatorima, pa da ne zbunjujemo u idućoj kolekciji radit ćemo u svjetlijem koloritu", kažu Tomislav i Marko.

Autorski tim kampanje EXORDIUM čine fotografkinja Ivana Marinić Kragić, šminku potpisuje Bianka Žugelj, a kosu Branka Trohar, Boye by BBK.

VIŠE O TEMAMATomislav KliškinićMarko ŠabarićAntonia MatkovićIvana Marinić KragićFashion IncubatorBianka Žugelj
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se