Anita Dujić i Iva Šulentić popratile početak Somersbyjevog natječaja

Piše: CroModa, Foto: Sara Dombre
Objavljeno 20.10.2015.

0

Večer dobre zabave ovog ranojesenjeg petka nisu propustili ni Anita Dujić, Iva Šulentić, Slavko Sobin i Ivan Šarić

Nakon što je zagrebački Green Gold ovog proljeća bio mjesto lansiranja novog okusa iz obitelji Somersby - kupine, proteklog vikenda je na istom mjestu započeo veliki nagradni natječaj 'Somersby neverending summer'. Glavna je nagrada ovoga puta zaista atraktivna - put u Dubai za 2 osobe! Večer dobre zabave ovog ranojesenjeg petka nisu propustili ni Anita Dujić, Iva Šulentić, Slavko Sobin i Ivan Šarić, koji su tijekom večeri i sami zaigrali nagradnu igru te popratili početak natječaja.
Tijekom narednih mjesec dana, svi koji na označenim Somersby lokacijama kupe ovo popularno piće, imaju priliku sudjelovati u velikom nagradnom natječaju te osvojiti putovanje u grad budućnosti, gdje se sljubljuju sunce i more, grad koji raste iz dana u dan te koji se nalazi na listi najatraktivnijih svjetskih turističkih destinacija.
Somersby se pobrinuo i za sve one koji neće biti u blizini svojih najdražih barova. Naime, u natječaj se moguće uključiti i putem Somersby Facebook stranice. Sve što Facebook Somersby fanovi trebaju napraviti jest fotografijom dokazati da za njih ljeto nije gotovo.  Fotografiju je potrebno uplodati u posebnu #SomersbyDubai aplikaciju, koja se nalazi na Somersby Facebook stranici. Natjecatelj čija fotografija bude imala najviše lajkova, osvaja put u Dubai.

VIŠE O TEMAMAAnita DujićIva ŠulentićSlavko SobinIvan ŠarićSomersby
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se