Anita Dujić donosi novu kolekciju Juno nakita

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.04.2021.

0

Foto: Rajna Raguž

Foto: Rajna Raguž

Juno žena stalno je u pokretu, ambiciozna je, uspješno žonglira svim životnim izazovima, no svaki dan pronađe i vrijeme za sebe

Juno studio, jedan od najprepoznatljivijih domaćih brendova nakita, svoju petu godišnjicu postojanja na modnoj sceni obilježava s novitetima u sezoni proljeće/ljeto 2021. Odnosi se to, prvenstveno, na igru s tirkizom i koraljima, što već samo po sebi priziva ljeto i tople, bezbrižne dane koji slave život.
U novoj kolekciji zadržani su neki stari bestseleri, ali i dodani novi modeli koji će sigurno zadovoljiti svačiji ukus.
Materijali koji su korišteni su i ovoga puta srebro, 24k pozlaćeno srebro, žuto zlato te tirkiz i koralji kao lajtmotiv kolekcije.

Juno studio

Juno studio

Kampanja je snimljena u raskošnom ambijentu Amadria park Capital hotela u srcu Zagreba, donosi dašak glamura, ali i uvid u 24 sata jedne zaposlene, moderne žene, koju nakit prati u svim prigodama.

Foto: Rajna Raguž

Foto: Rajna Raguž

Juno žena je stalno u pokretu, ambiciozna je, uspješno žonglira svim životnim izazovima, no svaki dan pronađe i vrijeme za sebe. Nakit je tu vjerni, ali diskretni pratitelj i obilježje stila, koji je bezvremenski, klasični i nenametljiv.

Foto: Rajna Raguž

Foto: Rajna Raguž

Iza fotografija nove kolekcije, koju i ovoga puta utjelovljuje dizajnerica i vlasnica brenda Anita Dujić Broadfoot, stoji talentirana Rajna Raguž, dok je za make up i frizuru zadužen Ivica Palinić.

VIŠE O TEMAMAnakitAnita DujićJuno studio
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se