Anica Kovač zasjala u hlačama koje vrijedi vidjeti

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.05.2023.

0

Anica Kovač

Anica Kovač

Izniman glazbeni događaj pod ravnanjem maestra Ivana Repušića u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu nije propustila ni bivša Miss Hrvatske - Anica Kovač

Tomić & Co., generalni zastupnik BMW za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu te Albaniju, opernim gala koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu proslavio 30. godišnjicu poslovanja.

Izniman glazbeni događaj pod ravnanjem maestra Ivana Repušića, trenutačno najaktivnijeg i najuspješnijeg hrvatskog dirigenta s međunarodnom karijerom, okupio je veliki broj prijatelja i poslovnih partnera tvrtke Tomić & Co., koji su tijekom koncerta uživali u opernim arijama, Verdija, Donizettija, Rossinija, Wagnera, Gounoda, Zajca, Gotovca i drugih majstora operne literature.

Event je privukao i brojne poznate figure s hrvatske scene, a našu pažnju privuklo je elegantno proljetno izdanje bivše Miss Hrvatske i prve pratilje na izboru za Miss svijeta 1995., Anice Kovač. Odlučila se za elegantan sako koji je uskladila s vrlo zanimljivim i smjelim hlačama širokih nogavica, dok je kombinaciju zaokružila glamuroznom zelenom torbicom.

Je li pogodila s ovim izdanjem, posebno s hlačama, prosudite sami!

Mario Stanić sa suprugom

Mario Stanić sa suprugom

Na eventu se, u društvu supruge, pojavio i legendarni hrvatski nogometni reprezentativac Mario Stanić.


VIŠE O TEMAMAAnica Kovač
Povezano