Angelina Jolie Pitt u predimenzioniranom džemperu za Vogue

Piše: T.M., New York, Zagreb
Objavljeno 19.10.2015.

0

Angelina Jolie za Vogue | Foto: Annie Leibovitz

Angelina Jolie za Vogue | Foto: Annie Leibovitz

Slavna glumica i redateljica Angelina Jolie lice je s naslovnice američkog Voguea za studeni. Ona i Brad Pitt intenzivno rade na promociji nadolazećeg filma 'By the Sea'.

Angelina Jolie Pitt, jedna od najljepših žena svijeta i zvijezda nad zvijezdama, u velikom se stilu vratila na naslovnicu najznačajnijeg modnog magazina na našem planetu.

40-godišnja glumica, redateljica i humanitarka na coveru nosi totalno cool predimenzionirani džemper iz nove jesensko-zimske kolekcije pariške kuće Saint Laurent. Naslovna fotografija nastala je na plaži, a snimila ju je legendarna Annie Leibovitz.

U popratnom editorijalu Angelina je pozirala u društvu svog dragog Brada Pitta i ostalih članova velike i sretne obitelji.

Slavni par inače intenzivno radi na filmu "By The Sea", zajedničkom projektu koji redateljski potpisuje Angelina, a u kojem se glavne uloge podilili između sebe. Kako će ovaj zanimljivi bračno-filmski eksperiment proćui na tržištu, saznat ćemo uskoro. Početak prikazivanja najavljen je za polovicu studenog ove godine.


VIŠE O TEMAMASaint LaurentAngelina JolieVogueAnnie LeibovitzBrad Pittfilm By the Sea
Povezano