Andreja Bistričić i Maja Merlić predstavljaju Dioralop

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.10.2011.

51

maja Merlić i Andreja Bistričić (Foto: Cro A Porter)

maja Merlić i Andreja Bistričić (Foto: Cro A Porter)

Dizajnerski pristup Andreje Bistričić ostaje nepromijenjen, ali je naglasak stavljen na printeve

Dizajnerica Andreja Bistričić na predstojećem Cro A Porteru predstavit će nam svoju novu liniju pod nazivom Dioralop, koju radi u suradnji s Majom Merlić. Svojim poznatim krojevima u sivoj, bijeloj i crnoj boji dodala je printeve, nastale iz Majinih polaroida koji će kolekciji donijeti i zemljane tonove.
"Već duže vrijeme sam željela raditi printeve i odmaknuti se malo od svog sivo, bijelo, crnog svijeta. Maja mi je pokazala neke svoje polaroide koji su mi se jako svidjeli, te smo odlučile surađivati", pojasnila je Andreja razlog zbog kojeg je počela suradnju sa Majom, koja osim što se bavi fotografiranjem studira arhitekturu, duže vrijeme od svojih polaroida izrađivala vrlo uspješnu liniju nakita "Sex in Bauhaus".

U planu i muška kolekcija

Printevi su aplicirani na sve komade odjeće, od hlača, majica do jakni. Dizajnerski pristup Andreje Bistričić ostaje nepromijenjen, ali je naglasak stavljen na printeve. Uz odjeću djevojke su dizajnirale remenje, te torbe od eko kože, geometrijskih oblika. U planu im je, uz žensku liniju, koju će prikazati na HTC Cro A Porteru, izbaciti i mušku kolekciju, te liniju proizvoda za kuću.

VIŠE O TEMAMAAndreja BistričićMaja MerlićCroAPorterpolaroidiDioralophrvatska moda
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se