Andrea Andrassy prvi put u kampanji jedne hrvatske modne kuće

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.10.2017.

0

Andrea Andrassy za DeLight

Andrea Andrassy za DeLight

DeLight kroz bajkovitu kampanju snimljenu u jesenskom ambijentu predivnog Falkensteiner Hotela & Spa Iadera predstavlja ključne komade za ovu sezonu

U luksuznom ambijentu Falkensteiner Hotela & Spa Iadera, a pod fotografskim vodstvom Karmen Poznić, ispred objektiva se kao zaštitno lice nove kampanje hrvatskog modnog brenda DeLight našla Andrea Andrassy.

"Andrea Andrassy i DeLight se vole od samih početaka brenda i sada je sazrio trenutak u kojem se ta privrženost pretvorila u poslovnu suradnju. Andrea odijeva stvari koje joj se sviđaju, vrhunskih materijala i izrade, ali i koje odgovaraju njezinom karakteru, kao na primjer crveno poslovno odijelo koje je kreirano i osmišljeno baš za nju, a odabirom boje se odlično uklopilo u bajkovitu jesensku obalu Punta Skale" – objasnio je odabir zaštitnog lica Ivan Friščić.

Inspiraciju prilikom kreiranja ove kolekcije kreativni dvojac potražio je u djetinjstvu i profinjenosti, posebno prilikom osmišljavanja kaputa koji su se i pokazali kao bestselleri brenda. Bogati materijali, stroge linije, jednostavnost i funkcionalnost odlika su ove kolekcije koja će biti nosiva godinama.

"S velikim zadovoljstvom prihvatila sam poziv za snimanje nove DeLight kampanje. Zaista volim nositi njihovu odjeću koju kombiniram i za dnevne i za večernje prilike, što mi je obzirom na moj poslovni i životni tempo izuzetno važno. Snimanje ove kampanje bilo je prekrasno iskustvo jer su me modni  DeLight čarobnjaci odveli na dva prekrasna i sunčana dana u  Falkensteiner Hotela & Spa Iadera čiji crni hamam i nebrojene kvadrate jednog od najljepših spa prostora u kojima sam ikad bila naprosto obožavam i bježim tamo kada god mi se pruži prilika", komentirala je Andrea.

Styling je odradila sama dizajnerica Željka Molnar, izvrstan make-up i ovaj put potpisuje Ines Krajinović, za frizure je bila zadužena Mihaela Biljan za Misfit hair&beauty, a grafičku obradu potpisuje Nikola Grabovac.


VIŠE O TEMAMAAndrea AndrassyDeLightIvan FriščićŽeljka MolnarInes Krajinović
Povezano