Anamarija Cajner u haljinama i kaputima s potpisom Elfsa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.10.2017.

1

Anamarija Cajner za Elfs

Anamarija Cajner za Elfs

Nakon iznimno uspješne samostalne revije, najpopularniji domaći modni dvojac predstavlja atmosferičnu kampanju za aktualnu kolekciju snimljenu u netaknutoj prirodi Gorskog kotara

Ranojutarnja izmaglica i bajkoviti pejzaž jezera Bajer poslužili su kao idealna kulisa kako bi se dočarala mistična atmosfera hladne jeseni u koju su se sjajno uklopile romantične haljine, luksuzni kaputi i tople zimske parke s potpisom Elfsa.
Kolekcija "Wild Flower" inspirarna je poljskim cvijećem koje predstavlja slobodu i drskost. Motivi poljskog cvijeća provlače se kao štikovi na majicama ili pak kao print na dugim lepršavim haljinama koje se  kombiniraju sa ženstvenim kaputima ukrašenima raskošnim krznom.
Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

Elegantni kaputi dolaze u bezvremenskoj crnoj, klasičnoj boji devine dlake i ove sezone izrazito popularnoj sivoj, a uz njih dizajneri predlažu pleteninu u istom tonu.

Nova kampanja snimljena je u Gorskom kotaru

Nova kampanja snimljena je u Gorskom kotaru

Nesputani duh kolekcije kampanjom je ovjekovječio Danijel Galić, a kao poljsko cvijeće zasjala je Anamarija Cajner iz agencije Talia model.

VIŠE O TEMAMAElfsAnamarija CajnerTalia Modelkaputiparke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se