Ana Radišić x Alduk: Modno iznenađenje na CMC Festivalu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.06.2015.

1

TV voditeljica Ana Radišić u haljinama vodit će glazbeni festival CMC u haljinama domaćeg branda Alduk

Nakon prošlogodišnjeg CMC Festivala, koji je simpatična voditeljica Ana Radišić uspješno odradila blistajući u Aldukovim kreacijama, za ovu godinu domaći dizajner Ivan Alduk i njegova ambasadorica Ana Radišić pripremili su nova iznenađenja koja će u dizajnerskom smislu biti još atraktivnija. Posebno dizajnirane haljine sa zanimljivim modnim skicama i nekoliko fotografija s posljednjih proba djelomično otkrivaju o čemu se radi, a finalan rezultat ćemo vidjeti ovu subotu.
Inspiracija za haljine bio je glamur talijanskih glazbenih festivala i njihovih atraktivnih voditeljica. Želja dizajnera bila je kreirati haljine izazovnih krojeva s ukusom, a zanimljive tkanine i njihove boje glavni su aduti ove modne avanture. S time na umu, za prvu večer festivala dizajnirana je tirkizna koktel haljina koja je dio aktualne i iznimno uspješne kolekcije za proljeće/ljeto. Glavna i najupečatljivija je haljina s kojom se otvara glavna večer CMC festivala – bakreno-zlatna večernja toaleta s efektnim prorezima koji otkrivaju, ali i dovoljno skrivaju. Nešto kasnije te iste večeri, pod svjetla pozornice dolazi kratka, izazovna i efektna haljina koja je idealan izbor i za after party.
"Suradnja s Anom uspješno traje dulje vrijeme, a naš odnos pun je povjerenja i međusobnog poštovanja. Moj dizajn joj izvrsno stoji, znam što najviše laska njenoj figuri, a ona se u ALDUK haljinama osjeća lijepo" - izjavio je ovom prilikom dizajner Ivan Alduk.

Prvi pogled na ovu zanimljivu suradnju "bacite" u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAIvan AldukAna RadišićCMC Festival
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se