Ana Jelušić promovira zdravstveni turizam

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.11.2011.

1

Ana Jelušić

Ana Jelušić

Ana Jelušić bori se s astmom već desetak godina, te je skijašku karijeru morala staviti na čekanje kako bi bolest pokušala dovesti pod kontrolu

Još davne 1892. godine, nakon što su ugledni liječnici dr. Conrad Clar i prof. Ambroz Haračić potvrdili povoljne klimatske uvjete na Lošinju, zemaljskim zakonom austrijske vlade u Beču, Veli i Mali Lošinj proglašeni su klimatskim lječilištima i oporavilištima. Boravak na Lošinju, u svako godišnje doba donosi brojne blagodati, a gostima osigurava tjelesni preporod, te vraća prijeko potrebnu vitalnost. Zrak prve kvalitete, bogatstvo aerosoli u zraku, više od 1100 biljnih vrsta i 2600 sunčanih sati godišnje djeluju kao prirodni wellness na zdravlje, uživanje aromaterapije na otvorenom.
Nakon što je u travnju ove godine zbog zdravstvenih tegoba odlučila uzeti stanku od skijanja, Ana Jelušić, jedna od najboljih hrvatskih skijašica, odlučila je na Lošinju potražiti rješenje za svoju astmu.
Naime, Ana Jelušić bori se s astmom već desetak godina, te je skijašku karijeru morala staviti na čekanje kako bi bolest pokušala dovesti pod kontrolu. Upravo iz toga razloga, Ana kao promotorica zdravstvenog turizama, između ostalog će svaki slobodni trenutak provoditi na Lošinju, otoku vitalnosti, koji je diljem svijeta poznat i priznat kao klimatsko lječilište. Oduševljena Lošinjem okupanom suncem, susrela se sa gradonačelnikom Malog Lošinja Garijem Cappellijem i direktoricom Turističke zajednice Đurđicom Šimičić.

VIŠE O TEMAMAAna JelušićConrad ClarAmbroz Haračićzdravstveni turizamĐurđica ŠimičićGari Cappelli
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se